Redactia.ro
Home » Știri » Acest bărbat are 12 soții, 102 copii și 568 de nepoți! Toți membrii familiei locuiesc în aceeași casă VIDEO

Acest bărbat are 12 soții, 102 copii și 568 de nepoți! Toți membrii familiei locuiesc în aceeași casă VIDEO

GALERIE FOTO (2)

Un bărbat are 12 soții, 102 copii și 568 de nepoți! Toți membrii familiei locuiesc în aceeași casă. Iată detaliile care au șocat întreaga planetă!

Musa Hasahya are 12 soții, 102 copii și 568 de nepoți!

Musa Hasahya, în vârstă de 67 de ani, are 102 copii cu 12 soții. Într-o declarație, el spune că nu poate tolera să mai facă alți copii din cauza resurselor limitate, el având deja atât de mulți oameni de întreținut.

Fermierul în vârstă de 67 de ani din Uganda, Musa Hasahya, a decis, în cele din urmă, să se oprească complet din a mai avea copii, după ce a avut 102 fii și fiice de la cele 12 soții ale sale. Hasahya locuiește cu familia sa numeroasă în Lusaka, în Uganda, unde poligamia este legală. Potrivit rapoartelor, acesta le-a ordonat soțiilor sale să înceapă să folosească pilule contraceptive, deoarece, din cauza veniturilor sale mici și a creșterii continue a costului vieții, îi este greu să facă față.

Sursa foto: Captură ecran YouTube

Toți membrii familiei locuiesc în aceeași casă

În special, Musa Hasahya are 12 soții, 102 copii și 568 de nepoți care locuiesc în aceeași casă cu 12 dormitoare. Într-o declarație, el spune că nu poate tolera să mai facă alți copii din cauza resurselor limitate, el având deja atât de mulți oameni de întreținut.

Vorbind despre faptul că a avut 12 soții, el a spus:

„M-am căsătorit cu o femeie după alta. Cum poate un bărbat să fie mulțumit cu o singură femeie. Toate soțiile mele locuiesc împreună în aceeași casă. Îmi este ușor să le monitorizez și, de asemenea, să le împiedic să fugă cu alți bărbați din sat”.

Musa s-a căsătorit cu primele sale soții în 1971, la vârsta de 16 ani. În mod șocant, fiica sa cea mai mare este cu 21 de ani mai mare decât cea mai tânără soție a sa.

Toți copiii săi au vârste cuprinse între 6 și 51 de ani. Într-un interviu, el a declarat că nici măcar nu-și amintește numele tuturor copiilor și nepoților săi, deși îi poate identifica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: