Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Acest ulei costă doar 10 lei și face minuni. Are nenumărate beneficii printre care se enumeră vindecare miraculoasă a rănilor

Acest ulei costă doar 10 lei și face minuni. Are nenumărate beneficii printre care se enumeră vindecare miraculoasă a rănilor

Pinul a fost foarte venerat de tatăl medicinei occidentale, Hipocrate, care a remarcat efectul său puternic de vindecare asupra sistemului respirator uman și nu numai. Uleiul este unul foarte ieftin și cu numeroase utilizări și beneficii asupra organismului, dar și asupra stilului de viață.

Care sunt beneficiile uleiului de pin

Obținut prin extragerea uleiurilor esențiale din ace de pin, uleiul de pin, este un puternic ajutor terapeutic. Similar cu uleiul de arbore de ceai și de eucalipt , extractele de pin sunt agenți puternici împotriva organismelor dăunătoare de toate tipurile, făcându-l un ulei excelent. Capacitățile sale puternice sunt legate de nivelurile sale ridicate de fenoli și terpene, substanțe chimice acide din plante care resping germenii și îndepărtează bolile. Are, de asemenea, un efect de vindecare asupra sistemului endocrin și ajută organismul să curățe impuritățile de pe piele, potrivit globalhealing.com.

Datorită proprietăților sale puternice, uleiul de pin rezistă la roșeață și umflături pentru persoanele cu dureri articulare și disconfort. Utilizat local, poate ajuta și la ameliorarea durerilor musculare generale. Adăugați la o baie fierbinte sau la un ulei de masaj de bază, cum ar fi migdale dulci sau nucă de cocos.

Uleiul de pin poate fi util cu o varietate de afecțiuni ale pielii datorită capacităților sale puternice de curățare. Aceasta include psoriazisul, acneea , furunculele, piciorul atletului , eczema și mâncărimea. Aplicat local, poate fi folosit și pentru remedierea scalpului, în special în caz de uscăciune și mătreață.

Studiile au arătat utilitatea uleiului de pin în ameliorarea infecțiilor bronșice. Ca agent puternic împotriva organismelor dăunătoare, poate ajuta organismul să lupte împotriva infecțiilor. Ca instrument de aromoterapie, poate fi utilizat pentru a ajuta la prevenirea infecțiilor respiratorii inferioare. Cercetările au demonstrat că utilizarea sa pentru infecțiile tractului respirator este solidă și eficientă.

Efecte secundare posibile

Uleiul esențial de pin trebuie utilizat cu grijă, deoarece este foarte puternic. Dacă este lăsat nediluat, poate irita pielea și membranele mucoase. Dacă sunteți alergic la pini, nu folosiți ulei de pin. Deși nu sunt considerați obișnuiți, unii oameni sunt alergici la polenul de pin . Ați putea fi alergic la uleiul esențial de pin dacă dezvoltați simptome asemănătoare alergiilor, cum ar fi strănut sau erupții cutanate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: