Redactia.ro
Home » Stil de viață » Aceste semne îți spun că trebuie să pui stop unei relații

Aceste semne îți spun că trebuie să pui stop unei relații

Semne că trebuie să pui stop unei relații

Relațiile sunt foarte complicate și conflictele pot fi dese, din cauza diferenței de opinie. Însă, acestea pot fi rezolvate ușor prin comunicare, dacă ambii parteneri își doresc acest lucru. Dar sunt unele cazuri în care știi pur și simplu că relația ta s-a terminat. Iată cum să îți dai seama că relația ta e pe ducă!

Semne că relația ta se termină. Dacă face asta, pune stop

Sunt mai multe semne care ar trebui să te pună pe gânduri în privința succesului relației tale. Iată când să pui stop!

Nu mai comunicați și dacă vreți, ajugeți să vă certați

Vorbiți, dar parcă nu vă aude nimeni. Sau mai bine zis, tu vorbești, partenerul la fel, dar nimeni nu asculta și deși problema poate fi rezolvată cu un sărut și o declarație de iubire, aceasta este calea ușoară pentru a nu spune lucrurilor pe nume, și de a nu avea acea discuție „urâtă”. Dar resentimentele se vor aduna și până la urmă vei ști că relația ta e, de fapt, terminată.

Folosește „silent treatment” ca să te pedepsească

Un alt lucru comun pe care îl fac partenerii și un motiv să știi că relația ta este pe ducă, este atunci când aplică așa-numitul „silent treatment”. Pe scurt, atunci când dacă ceva îl enervează pe partner, el decide pur și simplu să retragă afecțiunea și iubirea la adresa ta și să te pedepsească prin a nu-ți mai vorbi. Nu răspunde la mesaje, nici la apeluri, iar tu rămâi întrebându-te cu ce ai greșit. Când îi trece supărarea, se va întoarce la tine ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Relația e terminată!

Nu te mai susține

Deși vorbele arată mereu cât de mult te susține partenerul sau partenera ta, când vine vorba de fapte, de investiții sau de sprijinul lor pentru visurile tale, iată că această susținere dispare brusc.

Nu mai aveți încredere

Încrederea este baza oricărei relații, fie ea și una de prietenie. Astfel, dacă tu și partenerul tău nu mai aveți deloc încredere unul în celălat, relația e moartă! Îți spune unde a fost, dar nu îți vine să crezi căci a stat până târziu, sau el cere să se uite în telefonul tău să vadă cu cine comunici, sunt doar câteva exemple.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: