Redactia.ro
Home » Monden » Iubirea plutește în aer la Survivor România. Concurenții care ar putea forma un cuplu

Iubirea plutește în aer la Survivor România. Concurenții care ar putea forma un cuplu

Cine ar putea forma un cuplu la Survivor Romania

Survivor România este nu doar o competiție sportivă, ci și un loc unde se înfiripă povești de dragoste. Unii concurenți și-au mărturisit admirațiile reciproce sau dorința de a forma un cuplu, iar alții încă nu recunosc. Iubirea plutește în aer, în ambele tabere adversare, ”Faimoșii” și ”Războinicii”.

Iubirea plutește în aer la Survivor România. Concurenții care ar putea forma un cuplu

Competiția Survivor România devine tot mai interesantă. Unii dintre concurenți au început să-și facă ochi dulci și își recunosc sentimentele, iar alții încă se ascund. Dacă în tabăra ”Faimoșilor” ar putea exista un singur cuplu, în tabăra opusă, cea a ”Războinicilor”, s-ar putea forma două cupluri.

Roxana și Andrei de la ”Războinici”

Primii care și-au manifestat admirația unul față de celălalt, sunt Andrei și Roxana din echipa ”Războinicilor”. Roxana, care tocmai a fost eliminată, a spus la un moment dat că i-ar plăcea să aibă o relație cu Andrei.

„Ar fi frumos, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi. Ne este ușor să comunicăm și se înfiripă ceva drăguț, sper eu (…) Am o relație foarte bună cu noul meu coleg Andrei. Empatizez cu el pe multe planuri, e o persoană care îmi aduce aminte cum sunt prietenii de acasă, oamenii dragi de acasă. Ar fi frumos să împărtășesc anumite momente cu cineva și pe alt plan cum sunt colegii de echipă”, a mărturisit Războinica.

Andrei Dascălu de la Survivor România, despre relația cu Roxana Ghiță. Ce se întâmplă între cei doi Războinici: „Mi-am schimbat părerea...” - WOWBiz

Andrei o percepe pe Roxana drept o fată frumoasă și ambițioasă.

„Roxana mi se pare o fată calmă, îi place să-și spună punctul de vedere. Părerea mea de la început a fost că este tăcută, dar mi-am schimbat părerea de când sunt aici. E frumoasă și ambițioasă. Chiar dacă se simte rău vrea să demonstreze că poate, dar sper să nu riște prea mult. Spune că se simte prost că nu ne ajută cu nimic. Poate să ne ajute, să strige la noi.Eu pot să o ajut din vorbe, dar eu nu vreau să riște nimic, are dureri mari și nu se merită”spunea și Andrei.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cei doi, având în vedere că Roxana a fost eliminată, la decizia medicilor, din cauza problemelor de sănătate. Atunci când și-au luat rămas bun, cei doi și-au spus că vor relua legătura după competiție.

Albert și Sindy de la ”Războinici”

Al doilea cuplu din echipa ”Războinicilor” ar putea fi între Albert și Sindy, noua concurentă. Albert a mărturisit că este cucerit de aceasta.

„Sindi pentru mine e fata perfectă, vibe pozitiv, o zăpăcită, țin deja la ea după două zile. Ea îmi spune că îi place de mine pe traseu și m-a cucerit, gata. În primele zile, Sindi părea foarte dezorientată și spunea ea că se simte amețită, fără vlagă, dar astăzi a fost plină de energie, a mers după lemne, după cocos”, a spus Războinicul.

Sindy de la Survivor România i-a căzut cu tronc lui Albert Oprea. Războinicul este fermecat de gingășia noii concurente: „Pentru mine e fata perfectă!” - WOWBiz

Sindy este conștientă că Albert o place, chiar dacă nu și-a exprimat sentimentele, la rândul ei.

„Am plecat cu Albert să strângem crabi. M-a rugat să-l ajut, i-am arătat locurile, cum să mergă să nu sperie crabul. Cred că mă place, spune că sunt ca Roxi, la cum vorbesc, cum mă comport, semăn puțin la păr cu ea”, a declarat Sindy.

Survivor-Se infiripa o idila? Albert si Sindy din ce in ce mai apropiati! Tachinari si imbratisari.. - YouTube

Zanni și Ana Porgras nu-și recunosc relația

În ultimul consiliu de eliminare al Survivor România, Jador a spus despre Ana Porgras că este iubita lui Zannidache. Atunci, Ana Porgras a intervenit și a negat acest lucru, în timp ce Zanni nu a reacționat în vreun fel. De altfel, Ana Porgras și Zanni se cunosc dinainte de competiție.

Ce legătură au, de fapt, Zannidache și Ana Porgras. Jador, dezvăluiri șocante despre cei doi

”Cu Zanni mă cunosc dinainte, adică ne-am cunoscut prin prisma Survivor, avem o relație de prietenie. Ne-am apropiat cumva involuntar, cred ca nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu”, a declarat Ana Porgras la Survivor România.

La penultimul consiliu de eliminare, Jador a insistat, din nou, asupra relației celor doi.

”Ce ai de plangi incontinuu asa… te vede lumea la televizor si zice, mama, Ana Porgras, gagica lui…Zanni. Nu esti gagica lui?! Cum nu?Nu mai inteleg nimic din ce se intampla in jocul asta, sa moara Cipilan, din emisiunea asta. Prietenele alea doua se cearta pe la colturi, Elena cu Roxana, astia doi nu sunt iubiti. Eu nu mai inteleg nimic…”, a spus Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: