Redactia.ro
Home » Monden » Actor la șase ani! Fiul Andreei Mantea a reușit să învețe zeci de replici

Actor la șase ani! Fiul Andreei Mantea a reușit să învețe zeci de replici

Andreea Mantea l-a învățat pe fiul său să-i facă injecții cu adrenalină

Prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii”, Andreea Mantea, este foarte mândră de fiul ei, David. Acesta este un copil foarte descurcăreț și cu planuri mari de viitor. La vârsta de şase ani, la care alți copii fac multe boacăne, David repetă pentru primul său rol într-o producție românească!

David este băiețelul Andreei Mantea și al sportivului Cristian Mitrea. David are șase ani și planuri serioase. La cei șase ani ai săi, David joacă deja într-un serial de comedie, care va avea premiera la data de 7 mai.

În serialul cu titlul „Strada speranței”, David îl interpretează pe Relu. Un puști foarte inteligent și plin de curiozitate, care reușește să îi pună în încurcătură pe adulți datorită întrebărilor sale. Băiețelul a filmat alături de Monica Anghel, Diana Dumitrescu și Cătălina Grama, cunoscută publicului larg sub apelativul de Jojo. Puștiul s-a simțit ca peștele în apă pe platoul de filmare și nu a avut emoții deloc. În cadrul emisiunii lui Teo Trandafir, la care a fost invitat, David a vorbit despre experiența pe care a trăit-o. A povestit cum a reușit să învețe replicile, spre surprinderea mamei sale. Băieţelul a mai spus şi că filmările au fost solicitante. Într-una din zile a fost nevoie să filmeze 11 scene, dar s-a descurcat foarte bine.

„Am avut o zi în care a trebuit să am 11 scene. Deci trebuia să intru de 11 ori și să spun niște lucruri. Trebuie să înveți rolul pe care îl ai și să îl înveți bine-bine. Mama m-a întrebat dacă vreau să fiu actor și am spus da. Mama a vrut și ea și s-a răzgândit, credea că o să fie greu”, a povestit David.

David este fiul Andreei Mantea și al lui Cristian Mitrea

Andreea Mantea și Cristian Mitrea s-au cunoscut în anul 2014 pe platoul emisiunii „Burlăcița”, el fiind cel care a ajuns la sufletul prezentatoarei. După o relație cu năbădăi care a durat doar șase luni de zile, cei doi și-au spus adio.

Cristian a refuzat inițial să-l recunoască pe David, copilul care a rezultat din iubirea lor. Cristian se implică minimal în viața lui David, iar copilul nu dorește să petreacă timp alături de tatăl său, după cum a povestit Andreea.

Prezentatoarea se consideră o femeie împlinită și nu se gândește momentan la o relație de iubire, cu atât mai puțin la a ajunge în fața altarului alături de un bărbat. „Consider că sunt extrem de fericită și de împlinită. Un om, când ajunge să fie împlinit, nu-i mai lipsește nimic. Și, atunci, nu mai are nevoie de nimeni. Orice ar veni în plus în viața lui, ar deranja echilibrul balanței care există”, ne povestea Andreea Mantea, într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: