Redactia.ro
Home » Știri » Actorul Andrei Ionescu, soțul regretatei Ileana Stana Ionescu, profund dezamăgit de colegii de breaslă. Ce s-a întâmplat la priveghiul actriței este dincolo de orice imaginație

Actorul Andrei Ionescu, soțul regretatei Ileana Stana Ionescu, profund dezamăgit de colegii de breaslă. Ce s-a întâmplat la priveghiul actriței este dincolo de orice imaginație

GALERIE FOTO (6) Imagini de la priveghiul actriței Ileana Stana Ionescu. Sursă foto: Click!

Marea actriță Ileana Stana Ionescu a părăsit această lume în urmă cu trei zile, la venerabila vârstă de 87 de ani, reunindu-se cu alți mari artiști care au făcut onoare teatrului românesc. Cu toate acestea, la priveghiul organizat la Capela Cimitirului Bellu Catolic, doar câteva persoane au venit să aducă o floare și să aprindă o lumânare în memoria sa.

Soțul regretatei artiste și-a exprimat dezamăgirea pentru faptul că Ileana sa a fost dată uitării

La aflarea veștii că Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață, zeci de personalități din România și-au exprimat compasiunea pentru familia îndoliată prin mesaje emoționante postate pe rețelele sociale. Însă, la priveghiul de pe 2 iulie, de la Capela Cimitirului Bellu Catolic, prezența a fost dezamăgitor de mică. Actorul Andrei Ionescu, soțul regretatei artiste, a vorbit despre tristețea sa, menționând că prea puțini colegi de breaslă au venit să-l consoleze și să aducă un buchet de flori în memoria Ilenei.

„Nu a venit multă lume la priveghi, ca să-și ia adio de la Ileana mea, prea puțini au venit să îi aducă o floare, au fost câteva persoane. Păcat! Nu știu când va avea loc înmormântarea, fiul nostru revine sâmbătă seară din America, atunci a găsit bilet de avion”, a declarat Andrei Ionescu pentru Click!

Printre puținii artiști care au venit la capelă pentru a aduce un ultim omagiu s-au numărat solistul Aurelian Temișan, alături de fiica și soția sa, Monica Davidescu, dar și actorii Valentina Fătu și Vasile Muraru, directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase”. Aceștia au adus o coroană cu flori albe, un gest de respect și admirație pentru marea artistă.

Apropiații familiei susțin că trupul neînsuflețit al actriței Ileana Stana Ionescu va fi incinerat

„Ileana Stana Ionescu va fi incinerată, luni, cel puțin așa am aflat de la membrii familiei. Firma de pompe funebre a ridicat deja sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei, de la Capela Cimitirului Bellu Catolic, priveghiul s-a încheiat la ora 14.00. Soțul și fiul ei nu vor să se afle că va fi incinerată, vor să fie singuri, acolo, la dureroasa despărțire”, a declarat pentru Click!, o bună prietenă cu familia regretatei Ileana Stana Ionescu.

Ileana Stana Ionescu a fost o figură iconică a teatrului și filmului românesc. Cariera sa remarcabilă, care a inclus roluri memorabile și o prezență scenică inconfundabilă, a lăsat o amprentă de neșters asupra culturii noastre. De-a lungul decadelor, Ileana Stana Ionescu a fost iubită și admirată de public și colegi deopotrivă, contribuind semnificativ la arta dramatică românească.

Mesaje de condoleanțe din partea personalităților

La aflarea veștii trecerii sale în neființă, numeroase personalități din România au transmis mesaje de condoleanțe și au împărtășit amintiri despre Ileana Stana Ionescu. Aceste mesaje au subliniat impactul profund pe care actrița l-a avut asupra colegilor săi și asupra publicului larg, amintind de talentul și dedicația sa.

Deși la priveghi au fost prezente puține persoane, cei care au venit au făcut-o cu inima plină de respect și recunoștință pentru Ileana Stana Ionescu. Prezența lor a fost un omagiu adus unei vieți dedicate artei și unui suflet generos care a influențat multe generații de actori și iubitori de teatru.

Pentru Andrei Ionescu și fiul lor, această pierdere este deosebit de dureroasă. Soțul regretatei actrițe a mărturisit cât de greu îi este să accepte această despărțire și cât de mult îi va lipsi Ileana sa. Familia dorește să își ia rămas bun în intimitate, preferând discreția în ceea ce privește incinerarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: