Redactia.ro
Home » Monden » Actorul care a înnebunit toate fanele are o altă orientare? Ce a postat Michele Morrone pe internet

Actorul care a înnebunit toate fanele are o altă orientare? Ce a postat Michele Morrone pe internet

Actorul care a înnebunit toate fanele are o altă orientare? Ce a postat Michele Morrone pe internet

Michele Morrone și-a uimit urmăritorii cu ultima sa postare pe contul de Instagram! Să aibă actorul care a înnebunit toate fanele o altă orientare sexuală? 

Actorul care a înnebunit toate fanele are o altă orientare? Ce a postat Michele Morrone pe internet

În urmă cu un an, Michele Morrone a devenit idolul femeilor după ce a jucat impecabil în filmul ”365 Days”. În rolul său de mafiot din Sicilia, îndrăgostit și foarte pasional, acesta a făcut ca milioane de femei să îl admire și să-și dorească să-l întâlnească macăr o dată în viață.

Devenind rapid un sex simbol și considerat cel mai sexy actor al anului 2020, Michele Morrone, a șocat acum cu o nouă fotografie în care este îmbrățișat de un bărbat, respectiv modelul și actorul Simone Susinna. Să aibă idolul femeilor o altă orientare sexuală?

Fanii au reacționat imediat la postarea actorului, unii fiind de-a dreptul șocați, alții fiind dezamăgiți, iar aici mă refer la domnișoarele care aveau speranțe mari.

Michele Morrone și Simone Susinna vor fi colegi de platou

Nu este sigur ce relație au cei doi, căci niciunul dintre ei nu au oficializat nimic, însă cert este că au petrecut foarte mult timp împreună, mai ales că lucrează la un nou proiect. Se pare că producția filmului ”365 Days” va mai scoate o a doua parte, iar Simone Susinna va face parte din distribuție, interpretând un personaj pe nume Nacho.

Amândoi au postat în același timp fotografia pe conturile de Instagram, având ca descriere ”Sunt un mincinos”, iar până primim o confirmare oficială, cel mai probabil cei doi vor să promoveze noul film în care vor juca împreună, iar descrierea are legătură cu povestea din aceasta parte. Rămâne de văzut dacă și acest film va avea succesul primului!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simone Susinna (@susinnasimone)


Unul dintre cele mai apreciate comentarii de la postarea de pe Instagram este ”Sunt confuz. Apreciază acest comentariu dacă te simți la fel” care a adunat mii de răspunsuri ale celor care încearcă să ghicească ce a vrut de fapt să transmită Michele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: