Redactia.ro
Home » Monden » Actorul de la Vacanța Mare, Radu Pietreanu, s-a căsătorit în secret

Actorul de la Vacanța Mare, Radu Pietreanu, s-a căsătorit în secret

Radu Pietreanu,actorul care l-a interpretat pe Costel în Vacanța Mare, și-a făcut pentru prima dată apariția cu soția sa într-o emisiune de televiziune. Actorul și Mihaela, actuala lui soție, s-au cunoscut în urmă cu 7 ani și s-au căsătorit în secret. Actorul nu a vrut să dezvăluie data la care a avut loc marele eveniment din viața lor de cuplu.

Actorul nu vrea să dezvăluie data, dar Oana Turcu l-a dat de gol: „Nunta a fost anul trecut, în octombrie”

Cei doi au fost invitați ai emisiunii „Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la Prima TV. Deși Radu Pietreanu nu a vrut să dezvăluie data nunții, Oana Turcu l-a dat de gol și a spus că evenimentul ar fi avut loc anul trecut, în octombrie.

„Avem 7 ani împreună. Au trecut șapte ani de relație. Ne-am căsătorit în momentul nunții noastre, nu trebuie să spunem când. O să spună gaițele că am făcut nuntă în pandemie. Aș vrea să mă despart de ea, dar nu găsesc motive. Cred că e cea mai frumoasă declarație de dragoste. Mă simt foarte liniștit și împlinit”, a declarat actorul la Exclusiv VIP, la Prima TV.

Atunci când vine vorba despre viața sa personală, actorul preferă să păstreze discreția. El spune că este fericit alături de Mihaela și că ea este femeia lângă care va rămâne toată viața.

Povestea lor a început în urmă cu 7 ani, atunci când Mihaela a fost la un spectacol de-al lui Radu, în Iași.

„Avea un spectacol la Iași, l-am văzut pe scenă prima dată. Am mers la un spectacol cu fratele meu și el m-a remarcat”, a povestit Mihaela, actuala soție a actorului.

Bărbatul a mai fost căsătorit, iar în 2009 a divorțat de prima soție. La acel moment nu a vrut să spună care au fost motivele despărțirii.

Actorul a trecut printr-o perioadă dificilă în 2019, când a aflat că suferă de grave probleme de sănătate. A fost nevoit să își cheltuie banii strânși de o viață pe tratamente.

Cu boala trebuie să cheltui cam toți banii, mi-am vândut și casa din București, tot. M-am mutat la Azuga, mi-au trebuit banii pentru tratament. Dacă aș fi investit, eram un mort bogat acum”, a declarat acesta în cadrul unui podcast, la Micutzu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: