Redactia.ro
Home » Monden » Actrița Adriana Trandafir, confirmată cu noul coronavirus. Cum se simte aceasta

Actrița Adriana Trandafir, confirmată cu noul coronavirus. Cum se simte aceasta

GALERIE FOTO (2) Adriana Trandafir

Actrița Adriana Trandafir are coronavirus. Vedeta a fost testată pozitiv pentru infecția cu noul virus, care dă bătăi de cap statelor din toată lumea. Aceasta este internată la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

Actrița Adriana Trandafir are coronavirus

Adriana Trandafir s-ar fi infectat după ce a participat la „Te cunosc de undeva”, emisiunea de la Antena 1, unde mai multe vedete s-au îmbolnăvit de COVID-19. Este cazul lui Andrei Ștefănescu, care este internat, dar asimptomatic. Încă de miercuri aceasta a aflat că are coronavirus și acum se pare că încă o persoană de pe platoul acelei emisiuni a fost infectată. Este vorba chiar de actrița Adriana Trandafir.

Anunțul a fost făcut chiar de Ion Haiduc, actor la rândul lui. Acesta a transmis un avertisment pentru persoanele care cred că coronavirusul nu există, pentru că prietena lui bună, actrița Adriana Trandafir a fost infectată cu acest virus.

Mai mult, actorul a dezvăluit că Adriana Trandafir este internată la Matei Balș, după ce a fost confirmată cu noul coronavirus.

În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există… Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon… Este la Spitalul «Matei Balş» şi nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc”, a scris, pe Facebook, actorul Ion Haiduc.

Tot la Matei Balș sunt internați și Marcel Pavel și Ozana Barabancea, confirmați și ei cu noul coronavirus.

Mai multe vedete au fost testate pozitiv pentru COVID-19

De altfel, Marcel Pavel a transmis un mesaj în acest sens, în care explică faptul că faza cea grea a acestei infecții încă nu a trecut.

″În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepţii făcând doar anumite publicaţii şi posturi de tv care au dat ştirile la modul foarte corect privind starea mea de sănătate şi cauzele reale ale acestei nenorociri care s-a abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de COVID-19, fiindu-mi aproape fatale! (…)

Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al întreg personalului Institutului ‘Matei Balş‘, condus impecabil de către domnul Streinu-Cercel, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut şi voi reveni la viaţă cum s-ar spune! Mă plec în faţa acestor eroi pentru priceperea, gesturile şi eforturile extraordinare ale medicilor, asistentelor medicale, infirmierelor Institutului ‘Matei Balş’”, a scris artistul, pe pagina sa de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: