Redactia.ro
Home » Știri » Actrița Anne Heche se ZBATE între viaţă şi moarte, după ce a intrat cu maşina într-o casă din Los Angeles

Actrița Anne Heche se ZBATE între viaţă şi moarte, după ce a intrat cu maşina într-o casă din Los Angeles

Actrița Anne Heche se zbate între viaţă şi moarte, la spital, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de o casă din Los Angeles și a luat foc. Pompierii au avut nevoie de 65 de minute pentru a stinge focul.

Accidentul a provocat un incendiu de proporții în interiorul proprietății de care s-a lovit mașina actriței Anne Heche și a fost nevoie de 65 de minute pentru ca cei 59 de pompieri să stingă complet flăcările.

Ar fi condus băută

Cu puțin timp înainte, a lovit un complex de apartamente, a plecat de la locul accidentului și la câteva sute de metri a intrat cu mașina din nou într-o casă.

Durerile chinuitoare au făcut-o să se zvârcolească pe targă, înainte de a ajunge în ambulanța care a transportat-o la o unitate de primiri urgențe, direct la Terapie Intensivă. Şoferița mergea cu viteză pe o stradă rezidențială – iar Mini Cooper-ul albastru a intrat într-o casă cu două etaje din Mar Vista.

Ofițerii cred că este posibil ca mașina să fi lovit inițial o bordură și că s-a răsturnat. Medicii au un pronostic rezervat, dat fiind faptul că actrița a fost intubată și a suferit arsuri grave, dar se așteaptă să trăiască în urma accidentului îngrozitor.

Cine este Anne Heche?

Un vecin a declarat pentru NBCLA: „Casa era plină de fum. Cred că au folosit macaraua pentru a muta mașina pentru a extrage șoferul. A fost o nebunie”.

„Dacă există cineva în viață acolo, va fi un miracol”, a spus reporterul Fox 11, Stu Mandel, în timp ce privea dintr-un elicopter care se afla deasupra scenei tragice.

Actriţa Anne Heche este cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Psycho, Donnie Brasco și Cedar Rapids.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: