Redactia.ro
Home » Homepage » FOTO 13 victime într-un accident rutier, în județul Iași! Momentul când un microbuz și o camionetă se lovesc într-un sens giratoriu

FOTO 13 victime într-un accident rutier, în județul Iași! Momentul când un microbuz și o camionetă se lovesc într-un sens giratoriu

GALERIE FOTO (2) 13 victime in Iasi, intr-un accident rutier

13 oameni au fost răniți în urma unui accident rutier care a avut loc de dimineață în Iași. Momentul impactului dintre microbuz și camionetă, petrecut într-un sens giratoriu, a fost înregistrat de camerele de luat vederi.

13 victime într-un accident rutier, în Iași! Momentul când un microbuz și o camionetă se lovesc într-un sens giratoriu

Nouă dintre cele 13 victime au avut nevoie de îngrijiri suplimentare și au fost duse la spital. Printre ei, e și un adolescent în vârstă de 16 ani. Momentul impactului dintre microbuz și camionetă a fost surprins pe o cameră de supraveghere din sensul giratoriu.

Imaginile video au un puternic impact emoţional! Totul a avut loc într-un sens giratoriu din localitatea Leţcani, județul Iași, iar camionul nu a acordat prioritate. În imagini, se observă cum microbuzul alb intră cu viteză în sensul giratoriu și lovește camioneta, partea din spatele ei, care tocmai intra în sens. Camioneta este împinsă cu putere câțiva metri în spate, intrând pe sensul de mers al altor autoturisme. La scurt timp, șoferul microbuzului coboară și merge să vadă ce se întâmplă.

Mai multe echipaje medicale, de pompieri, dar şi de Poliţie au intervenit acolo. Nu au fost persoane încarcerate, din fericire.

„Sunt patru pacienţi transportaţi la Spitalul Sfântul Spiridon, patru la Spitalul de Neurochirurgie şi unul de 16 ani la Spitalul de Pediatrie. Toţi sunt stabili”, a precizat Diana Cimpoeşu, coordonatorului SMURD Iaşi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: