Redactia.ro
Home » Monden » Actrița celebră care a ajuns să locuiască în rulotă: Viața din lux s-a transformat într-o realitate neașteptată. Nu o recunoşti

Actrița celebră care a ajuns să locuiască în rulotă: Viața din lux s-a transformat într-o realitate neașteptată. Nu o recunoşti

GALERIE FOTO (5) Actrița celebră care a ajuns să locuiască în rulotă: Viața din lux s-a transformat într-o realitate neașteptată. Nu o recunoşti

Iată cine este actrița celebră care a ajuns să locuiască în rulotă! Pentru ea, viața din lux s-a transformat într-o realitate neașteptată. Nu o recunoşti!

Actrița celebră care a ajuns să locuiască în rulotă

Succesul în lumea strălucitoare a showbiz-ului poate aduce faimă și avere, dar, uneori, drumul către succes este imprevizibil, iar gloria efemeră. Astfel, povestea unei actrițe celebre care a ajuns să locuiască în rulotă și moteluri a atras atenția publicului și a ridicat întrebări despre imprevizibilitatea vieții.

De la strălucirea luxului la simplitatea rulotelor și motelurilor, această actriță de renume a experimentat o schimbare de circumstanțe impresionantă. Cu o casă care cândva valora 165 de milioane de dolari, ce părea a fi un adevărat castel, astăzi, aceasta împarte spațiul cu cei doi copii ai săi, locuind în rulote și moteluri.

Tori Spelling, fosta stăpână a luxului a ajuns într-un camping de rulote din California, într-o transformare surprinzătoare a vieții sale. De la a închiria un motel pentru 100 de dolari pe noapte, ea și-a adaptat viața cu cei șase copii, cu vârste între 6 și 16 ani, la o rulotă.

Privirile curioșilor au surprins momentul în care Tori Spelling și-a descărcat bagajele, amenajând spațiul pentru o perioadă semnificativă de timp. Hainele au fost puse la uscat, iar mobilierul rudimentar a fost aranjat cu atenție. Împreună cu fiica sa cea mare, actrița a mers la supermarket, într-o încercare de a se adapta la noua sa realitate.

Sursa foto: pagesix.com

Viața din lux s-a transformat într-o realitate neașteptată

Această schimbare de situație nu a fost deloc ușoară pentru Tori Spelling. Luna precedentă, ea a mărturisit că a fost forțată să părăsească casa sa din cauza infestației de mucegai. Cu toate acestea, contextul familial nu s-a dovedit a fi mai simplu, căsătoria sa cu Dean McDermott a ajuns la o criză. Despre soțul său, tot mai absent, nu s-au lăsat auzite vești bune.

„Dean vrea 100% să iasă din acest mariaj. A șters postarea pentru că i-a cerut Tori, dar își face bagajele și este 100% serios în legătură cu asta. Nu mai poate suporta, i-a spus că i-a ajuns”, a declarat o sursă apropiată pentru People.

Sursa foto: pagesix.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: