Redactia.ro
Home » Știri » Actrița de comedie Kathy Griffin, diagnosticată cu cancer la plămân, deși n-a fumat niciodată. Apelul emoționant al câștigătoarei Emmy: “Vă va salva viața”

Actrița de comedie Kathy Griffin, diagnosticată cu cancer la plămân, deși n-a fumat niciodată. Apelul emoționant al câștigătoarei Emmy: “Vă va salva viața”

Actrița de comedie Kathy Griffin a făcut anunțul trist că a fost diagnosticată cu cancer pulmonar, deși nu a fumat niciodată, după cum chiar câștigătoarea Emmy a mărturisit pe rețelele de socializare.

În vârstă de 60 de ani, Kathy Griffin a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, că va fi supusă unei intervenții chirurgicale pentru a îndepărta o parte a unui plămân. Totodată, starul cinema a vrut să-și liniștească fanii, cărora le-a spus și că medicii sunt optimiști cu privire la această operație.

Kathy Griffin, diagnosticată cu cancer la plămân, deși n-a fumat niciodată

Cunoscută și ca prezentatoarea de televiziune, Kathy Griffin a anunțat că are cancer în stadiul unu și urmează să fie operată pentru extirparea unei jumătăți din plămânul stâng.
Mesajul postat de actrița este de-a dreptul cutremurător, însă aceasta a ținut să își liniștească fanii.

„Trebuie să vă spun ceva. Am cancer. Voi intra în operaţie pentru a-mi îndepărta jumătate din plămânul stâng. Da, am cancer la plămân chiar dacă nu am fumat niciodată”, a scris ea pe Twitter şi Instagram, chiar luni dimineaţă.

„Medicii sunt optimişti pentru că este stadiul unu şi a afectat doar plămânul stâng. Din fericire, nu voi face chimioterapie sau radiaţii după asta şi ar trebui să pot respira normal”, a mai explicat starul de la Hollywood.

Kathy Griffin a precizat că recuperarea va fi o lună și a ținut să precizeze că este lucru bun că s-a vaccinat anti-COVID-19.
„Dacă nu aş fi fost vaccinată, ar fi avut probleme şi mai grave”, a mărturisit vedeta TV.

Apelul emoționant al câștigătoarei Emmy: “Vă va salva viața”

În același timp, Griffin a făcut un apel emoționant către toți urmăritorii ei din mediul online, cărora le-a dat un sfat extrem de prețios.
„Vă rog să vă faceţi controale medicale regulat. Vă va salva viaţa”.
De două ori câștigătoare a premiului Emmy, Kathy Griffin a devenit și mai cunoscută publicului larg după ce, în 2017, a pierdut mai multe colaborări după o ședintă foto în care a apărut cu Donald Trump decapitat. Atunci numele actriței a fost implicat în scandal, însă nu au existat măsuri legale luate împotriva ei.

Etichete: