Redactia.ro
Home » Breaking News » Actrița Tamara Buciuceanu, internată de urgență la spital

Actrița Tamara Buciuceanu, internată de urgență la spital

GALERIE FOTO (6) Actrița Tamara Buciuceanu, internată de urgență la spital

Tamara Buciuceanu-Botez a ajuns de urgență la spital. Actrița s-a simtit rău și a fost dusă de urgență la spital.

Actrița Tamara Buciuceanu, internată de urgență la spital

Potrivit Fanatik. ro, marea actriță Tamara Buciuceanu, în vârsta de 90 de ani, a fost dusă de urgență cu ambulanța la spitalul Elias din Bucureșt. Actrița se află la Terapie Intensivă de miercuri, având probleme cardiace mai vechi, care s-au agravat în ultima perioadă. Potrivit medicilor, starea actriței este stabilă. „E internată de ieri, este în terapie intensivă, dar e conștientă, e cooperantă, nu e intubată sau ventilată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță

Tamara Buciuceanu a împlinit 90 de ani

Pe data de 10 august 2019, marea actriță Tamara Buciuceanu a împlinit frumoasas vârstă de 90 de ani. Cu ocazia zilei de naștere,actrița a primit o diplomă de excelență pentru întreaga activitate artistică din partea Ministerului Culturii și Identității Naționale. Îndrăgita actriță s-a retras din lumea teatrului și a cinematografiei de câțiva ani. Tamara Buciuceanu s-a născut la Tighina, pe 10 august 1929. Actrița a avut trei frați și o soră, Iulia Buciuceanu, cea care avea să devină una dintre cele mai cunoscute cântărețe de operă din România.

Peste 65 de ani de activitate pe scenele de teatru

Tamara Buciuceanu a urmat între 1948-1951, cursurile Institutului de Teatru „Vasile Alecsandri” din Iași. Actrița s-a transferat în ultimul an la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București. Peste 65 de ani de activitate a jucat pe scenele mai multor teatre din București.

Cunoscuta actriță și-a împrumutat vocea unor personaje faimoase în animații și a jucat în nenumărate spectacole radiofonice. Tamara Buciuceanu-Botez deține peste 20 de premii pentru interpretare, de asemenea Președinția României i-a acordat pe 23 iunie 2014, distincția Ordinul Național, „Steaua României” în grad de Cavaler.

Citeste si:Actrița Tamara Buciuceanu, internată de urgență la spital

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: