Redactia.ro
Home » Monden » Acuzații de blat la Survivor! Ce s-a întâmplat imediat după ce Andrei Ciobanu a fost salvat de Daniel Pavel: ”Pro TV-ul joacă murdar”

Acuzații de blat la Survivor! Ce s-a întâmplat imediat după ce Andrei Ciobanu a fost salvat de Daniel Pavel: ”Pro TV-ul joacă murdar”

Survivor All Stars, spectacolul de rezistență și strategie difuzat de Pro TV, a oferit telespectatorilor o surpriză majoră în ediția de joi seară, 4 aprilie. Momentul în care Andrei Ciobanu, un concurent eliminat, a fost reintrodus în competiție a stârnit un val de emoții și controverse, devenind un subiect fierbinte de discuție printre fanii emisiunii.

Andrei Ciobanu, învins în duelul eliminatoriu de către Ana Pal, se pregătea să părăsească Republica Dominicană când a primit o veste neașteptată. Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Andrei va primi o nouă șansă în Survivor All Stars, grație unei decizii unice în istoria show-ului. Această întorsătură de situație a provocat o reacție emoțională puternică din partea lui Andrei, care a fost vizibil copleșit de bucurie și recunoștință.

Andrei Ciobanu a ajuns în echipa Războinicilor de la Survivor

Însă, decizia de a-l reintroduce pe Andrei Ciobanu în competiție nu a fost singura surpriză. Faptul că a fost trimis în tribul Războinicilor, și nu înapoi la echipa sa originală, a adăugat și mai multă tensiune și confuzie. Această mișcare strategică a producătorilor a avut ca scop, probabil, dinamizarea competiției și testarea loialităților concurenților. Totuși, a stârnit și critici, unii telespectatori considerând că schimbă regulile jocului într-un mod neașteptat și posibil neechitabil.

„Andrei, în spate se află o barcă. Vreau să îți luminez drumul către această barcă. Ea te va duce undeva. Drumul către acea barcă îți este luminat de această torță reaprinsă. Drumul îți este deschis, iar barca nu te va duce la aeroport, Andrei Ciobanu. Te va duce în camp-ul tribului advers, adică în tribul tău de origine. Te întorci în Survivor, Andrei Ciobanu.”, a spus Domnul Dan.

„Este șansa supremă, o meriți și te vei întoarce în Survivor All Stars. Le-am spus celor de acasă că se va întâmpla asta înainte de consiliu. Nu știam cine, dar cel care urma să piardă, urma să primească această torță. Este vorba, evident, de a câștiga o nouă șansă.”, a mai spus Daniel Pavel.

Fanii emisiunii au făcut acuzații dure la adresa Pro TV

Revenirea lui Andrei Ciobanu în Survivor All Stars și modul în care aceasta a fost gestionată de către producătorii emisiunii au declanșat o avalanșă de reacții din partea publicului. Pe rețelele sociale și pe pagina oficială a show-ului, fanii și-au exprimat părerile, variind de la bucuria și sprijinul pentru Andrei, până la frustrare și acuzații de favoritism sau manipulare a regulilor competiției.

„Nu e corect pentru ceilalți care chiar au plecat, îl favorizează”, „Urât, a pierdut duelul. PA!”, „Ce porcărie!”, „Parcă nu au favorizat destul Războinicii, le mai readuce un coechipier, să fie și mai mulți!”, „Ce teatru ieftin”, „Pro TV-ul joacă murdar”, „Nu a fost corect”, „Ce reguli proaste”, „Absolut penibil”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor de pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: