Redactia.ro
Home » Monden » Acuze grave la adresa Vioricăi de la Clejani: „Știa că se droghează. La concerte…”

Acuze grave la adresa Vioricăi de la Clejani: „Știa că se droghează. La concerte…”

Margherita de la Clejani și părinții

Noi dezvăluiri despre Margherita de la Clejani. Apropiații fetei lui Viorica și Ioniță de la Clejani ar avea probleme cu substanțele interzise și că se droghează foarte des.

Margherita de la Clejani acuzată că are o problemă cu drogurile

Margherita de la Clejani a fost în centrul atenției după ce a făcut un accident cu mașina și s-a spus că acesta a fost produs din cauză că Marga a consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

Acum, apropiații cântăreței au început să vorbească despre acest subiect sensibil. O prietenă a Marheritei din Clejani spune că această transformare a survenit în America, iar atunci când s-a întors în România a rămas cu aceleași obiceiuri ilegale și nocive.

„Am fost la multe petreceri cu Marga. Ideea este simplă, ea s-a schimbat mult după perioada petrecută în America. La întoarcerea în țară le spunea tuturor că ea nu mai suportă România, că viața ei e acolo și că ea este vedetă de Hollywood, că nu-i ajunge nimeni la nas aici și nici nu ar trebui cineva vreodată să se ia de ea sau de calitățile ei muzicale”, a declarat o prietenă a cântăreței, pentru Cancan.

Viorica de la Clejani, acuzată că știe că fiica ei se droghează

Mai mult decât atât, despre problema cu drogurile știu atât Viorica de la Clejani, cât și Ioniță. O sursă apropiată Margheritei a dezvăluit că cel mai probabil mama ei știe despre faptul că fiica sa consumă frecvent droguri.

Atunci când face acest lucru, ea se schimbă complet, spune sursa. Mai mult, Margherita s-ar droga și înainte de evenimentele monede, de concerte sau de cântările pentru nunți.

„Eu cred că părinții ei știau că se droghează sau cel puțin Viorica. Nu ai cum să nu-ți vezi copilul venind acasă în asemenea stări. Ea de multe ori venea deja drogată la evenimente, petreceri și nu cred că alegea să consume ceva ușor. Uneori halucina, atunci când încă mai cânta o lua pe arătură, începea să cânte tot felul de melodii fără niciun rost, spunea că ea în manele nu se mai regăsește, că nu are față să cânte ea așa ceva, îi trebuie ceva mai sofisticat (…) Face lucruri rușinoase, înjură în public, arată m***, se imbracă extrem de indecent, parcă nu-i mai pasă de imaginea ei și parcă e o altă persoană atunci când se droghează”, a declarat sursa.

Margherita de la Clejani a fost implicată într-un scandal imens în urmă cu ceva timp, când a provocat un grav accident rutier. Atunci, sursele au spus că ea a provocat acel accident pentru că a condus în timp ce era sub influența substanțelor interzise.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: