Redactia.ro
Home » Monden » Adda, cele mai noi informații despre starea ei de sănătate. Este o luptătoare

Adda, cele mai noi informații despre starea ei de sănătate. Este o luptătoare

GALERIE FOTO (2)

Adda a detaliat prin ce momente trece cu starea sa de sănătate. Aceasta a mărturisit cum se simte în lupta cu boala și cum merge tratamentul administrat de către medici. Cântăreața a trecut prin cele momente grele și acum a făcut declarații urmăritorilor ei de pe rețelele sociale.

Adda este o luptătoare

Adda, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din țara noastră, primește aprecieri și susținere din partea fanilor. Aceasta a trecut prin clipe groaznice din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Artista urmează un tratament extrem de complicat pentru Borelioză și Bartonella

Adda, cele mai noi informații despre starea ei de sănătate

În urma diagnostigului, Adda urmează un tratament destul de complicat. Artista s-a confesat urmăritorilor ei că medicii i-au spus că se confruntă cu diferite boli, iar în urma analizelor efectuate, artista a decoperit că boala ei se afla deja în a doua fază, conform playtech.ro

 Mi s-au pus o mie de diagnostice. Am făcut analize peste analize și am fost tratată de alte afecțiuni. Când am aflat, la mine boala era spre a doua fază, am descoperit-o oarecum din timp. Aveam erupții, oboseală mare, nu puteam respira, edeme. Făceam alergii și nimeni nu știa de la ce e. Apoi au început celelalte simptome, paralizii, scăpam obiecte din mână, nu mai puteam folosi mâinile, simțeam că ceva e în corpul meu, care preia controlul”, a declarat artista pentru playtech.ro.

Sursa: InstaStory Adda
Sursa: InstaStory Adda

Vedeta s-a confruntat cu multe simptome chinuitoare din cauza bolii. Adda se simțea mai mereu obosită, avea erupții, edeme, dar și dificultăți în respirație. Totodată, făcea alergii, iar medicii nu puteau stabili cu exactitate cauza apariției lor.

 Cum se simte Adda

Adda s-a adresat urmăritorilor, pozitivă și le-a oferit vești bune. Ea susține că are planuri cu ocazia sărbătorilor pascale. Aceasta va sărbători alături de părinții ei, în Târgu Mureș. Vedeta a explicat în ce constă tratamentul administrat. Astfel, este nevoită să ia pentru două luni pastile, iar 18 luni va face injecții.

„Acum chiar mă simt bine. De Paște vom pleca la ai mei, la Târgu Mureș. Mai am cam două luni să iau acele pastile , apoi 18 luni să fac injecții. Bine că există tratament”, a adăugat artista.

Adda a început să se simtă mai bine și ascultă cu strictețe de recomandările medicilor. Ea este fericită că există tratament pentru boala cu care luptă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: