Redactia.ro
Home » Monden » Adda, experiență de coșmar cu un grup de colindători: „În ce lume trăim?” VIDEO

Adda, experiență de coșmar cu un grup de colindători: „În ce lume trăim?” VIDEO

Adda, experiență de coșmar cu un grup de colindători: „În ce lume trăim?”

Adda a avut parte de o experiență de coșmar cu un grup de colindători. Iată cum a gestionat cântăreața întreaga situație!

Adda, experiență de coșmar cu un grup de colindători

Îndrăgita cântăreață Adda a trecut prin scene de coșmar din cauza unui grup de colindători. Aceștia au invadat curtea vedetei, iar panica s-a instalat. Adda le-a povestit fanilor că nu i se pare normal ca 10 persoane necunoscute să intre fără permisiune pe o proprietate privată, motiv pentru care i-a atenționat că va chema poliția dacă nu pleacă din curtea ei:

„În ce lume trăim? Ne mutăm la casă nouă și am făcut 15 mii de drumuri ca să încarc mașina cu câteva lucruri de care am nevoie. Și evident, făcând foarte multe drumuri, n-am mai încuiat poarta, doar am închis-o, dar n-am băgat cheia.

După ce am cărat aspiratorul, m-am dus sus să-mi iau geanta și să plec și au intrat 10 inși cu o boxă, îmbrăcați în costum popular și au început să colinde. Mare petrecere la mine în curte cu 10 oameni pe care nu-i cunoșteam, nu știu cu ce au venit, cert este că au intrat direct în curte, iar câinii mei s-au speriat.

Am coborât pe scări și am țipat: ‘„Ieși afară din curte!” Cum intrați la om în curte așa fără să bateți la ușă? Fără să întrebați: ‘„Sunteți de acord?”. Le-am spus că dacă nu pleacă o să chem Poliția. Unul dintre ei m-a certat că n-am închis bine poarta și că eu sunt de vină.”, a povestit revoltată pe rețelele de socializare.

@addabaladdaofficial🥺🥺🥺

♬ original sound – addabaladdaofficial

Adda a fost criticată de internauți

După ce a povestit scena de coșmar, Adda a fost criticată de internauții de pe rețelele de socializare, iar vedeta nu a întârziat să le dea o replică:

„Eu citind comentarii legate de „colindul” abuziv de azi. Se pare că sunt eu prea vedetă și că, de fapt, e normal să intre cineva peste tine în casă, curte, fără să ceară voie. Să pună colinde manelizate pe o boxă la maxim.

Să te trezești cu 10 bărbați în curte, fiind singură acasă. Să te rogi de ei să plece și să nu vrea… Păi să ridice tonul la tine, în curtea ta. Frumoase tradiții avem! Și voi vreți să umblați liber prin Europa?! Succes!”a mai scris Adda pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: