Redactia.ro
Home » Monden » Adda, noi detalii despre boala cu care a fost diagnosticată. Ce au descoperit medicii la ultimele analize

Adda, noi detalii despre boala cu care a fost diagnosticată. Ce au descoperit medicii la ultimele analize

Adda, noi detalii despre boala cu care a fost diagnosticată

Adda, noi detalii despre boala cu care a fost diagnosticată. Artista a făcut noi dezvăluiri despre boala cu care a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni. Vedeta susține că nu s-a îmbolnăvit după ce a fost mușcată de căpușă.

Adda, noi detalii despre boala cu care a fost diagnosticată. Ce au descoperit medicii la ultimele analize

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta trece printr-o perioadă dificilă după ce a fost diagnosticată cu o boală pe care, de fapt, nu o avea. Cântăreața a luat un tratament neadecvat vreme de aproape doi ani. În urmă cu câteva luni, Adda a aflat că are borelioză, o boală ce se transmite doar prin mușcătura unei căpușe infectate. Vedeta a urmat o dietă draconică și tratamente care nu au ajutat-o la nimic până când a reușit să primească diagnosticul corect. Până de curând, blondina a crezut că s-a ales cu această boală după ce a fost mușcată de o căpușă, dar se pare că ultimele analize arată altceva. Mama vedetei este cea care i-a transmis boala. Se pare că cea care care i-a dat viață era infectată, dar nu a avut niciodată simptome specifice bolii. Cu toate astea, i-a transmis afecțiunea Addei și s-a manifestat destul de urât.

„La analiză e o proteină specifică mușcăturii. La mine a ieșit negativă. Eu nu am luat-o prin mușcătură. Se transmite de la mamă la făt, am luat-o congenital, nu am știut. Am aflat că are și ea, m-a pus doctorul să o testez și a ieșit pozitiv.

Poți să o ai toată viața, să ai anticorpii, dar sistemul tău imunitar să fie puternic și să trăiești cu ea liniștit.Și bunicii noștri de la țară, care mergeau pe câmp, au fost mușcați și au avut, dar fără simptome. La fel și copiii lor…Dar nepoții care sunt stresați, mânâncă totul procesat, stau în poluare, o manifestă. Eu nu sunt doctor, nu-s de specialitate, dar mi-e ciudă că nu se fac campanii de informare, că dormim în bocanci”, a explicat Adda pentru Playtech.ro .

Adda, vești bune de la medici

Recent, artista a primit un diagnostic bun din partea medicului care i-a pus diagnosticul corect. Vedeta are șanse să se recupereze complet. De la începutul lunii februaroe, Adda trebuie să ia 26 de pastile zilnic pentru a se vindeca definitiv. De asemenea, artista a mai vorbit și despre cei care au ghinionul să primească un diagnostic greșit.

„De mine se ocupă cel mai bun doctor din România, pe boli parazitare, de la o clinică din Constanța, unde merg periodic. Are rezultate foarte bune cu pacienții lui, toată lumea mi l-a recomandat. Medicul e pozitiv în ceea ce mă privește că mă voi recupera complet.Majoritatea pacienților din România care au această afecțiune trec prin asta, li se pun diagnostice greșite. Am auzit niște povești de viață. Mulți au și nu știu, pentru că la fiecare se manifestă diferit. Există specii care te afectează neurologic, una care-ți distruge oasele, alta sistemul digestiv, alta care te distruge de tot, depinde de noroc ai…”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: