Redactia.ro
Home » Monden » Adda, noi probleme de sănătate: „ Este a doua oară după 12 ani, când fac” FOTO

Adda, noi probleme de sănătate: „ Este a doua oară după 12 ani, când fac” FOTO

Adda își ține fanii la curent pe rețelele sociale, iar de curând le-a mărturisit acestora că are mici probleme de sănătate, Iată detaliile! 

Adda, noi probleme de sănătate

Adda le-a povestit fanilor ei faptul că din cauza Borreliei, nu a făcut febră niciodată, iar acum a făcut febră și se simte destul de rău. Totuși, vedeta este fericită că tratamentul pentru diagnosticul ei funcționează corespunzător: 

„Am febră mare, natural. Nu am Covid. E o răceală. Ideea e că din cauza Borreliei, eu nu am făcut febră niciodată. Este a doua oară după 12 ani, când fac febră natural, nu indusă de hipertermie. Semn că tratamentul funcționează și că sistemul imunitar începe să-și facă treaba! Doamne ajută! Mă simt ca naiba, jur! Dar sunt fericită!”, a scris Adda pe rețelele de socializare.

Sursa foto Instagram Adda

Motivul pentru care Adda a vrut să slăbească

Adda a decis să facă o schimbare în viața de zi cu zi și să adopte un stil de viață sănătos: 

„Sincer! Când ai vrut să slăbești, de ce ai făcut-o? 1. Ca să nu te mai simți rușinat/ă? 2. Pentru sănătate. Recunosc că am fost și eu din categoria 1 de foarte multe ori. Și încă mă gândesc (cu frică), că dacă vreodată mă voi îngrășa, o să fiu, din nou subiect de bârfă. Pentru că asta ne face societatea.

Ne lucrează la psihic și ne îndepărtează de adevăratele valori. Respectul față de tine nu înseamnă stres, înfometare și ne iubire. Înseamnă alegeri sănătoase trup și suflet pe care, din păcate, ajungi să le iei conștient, doar după ce te-ai trădat și ai văzut că nu aia e calea spre fericire. Nu mai căuta validarea în ceilalți. Cunoașteți valoarea! Nu le mai da lor puterea! Că e în mâinile tale!”, a declarat Adda pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: