Redactia.ro
Home » Monden » Adda se retrage din spațiul public. Cu ce problemă de sănătate se confruntă artista

Adda se retrage din spațiul public. Cu ce problemă de sănătate se confruntă artista

GALERIE FOTO (6) Adda se retrage din spațiul public.

Adda se retrage din spațiul public. În vârstă de 29 de ani, a dezvăluit că vreme de un an și jumătate a primit un tratament greșit, primind un diagnostic eronat. Vedeta a anunțat că se va retrage din spațiul public pentru o perioadă. Adda va urma un tratament destul de agresiv.

Adda se retrage din spațiul public. Cu ce problemă de sănătate se confruntă artista

Adda este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Vedeta a anunțat în urmă cu ceva timp că a fost diagnosticată cu dermografism, o boală rară de piele, cunoscută și sub numele de urticarie dermatografică. Din păcate, vedeta a primit un diagnostic greșit, iar acum a aflat că suferă de o boală gravă. Conform artistei, a fost diagnosticată cu Borelioza sau boala Lyme, iar din cauza faptului că a primit un tratament greșit, inflamația a ajuns la creier. Adda este nevoită să facă un tratament agresiv, motiv pentru care a anunțat că se va retrage din mediul online pentru o perioadă.

Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella- transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te muscă animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioada de lupta și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate“, a afirmat Adda.

Artista și-a anunțat fanii că la începutul tratamentului va trebui să ia o pauză și nu va mai apărea nici la televizor, și nici nu va mai posta în spațiul public. „Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile. La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioada din spațiul public – emisiuni și apariții, pentru că prima tură e cea mai grea. Voi rămâne aici, pe online și va voi ține la curent când pot și cât pot“, subliniază Adda.

Înainte de a renunța la aparițiile televizate, ea anunță că fanii vor avea parte în curând de noul album, pentru care își dorea o lansare fastuoasă: „Vă voi lasă și albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Plănuiam o lansare aniversară cu concert. Mai ales că voi împlini 30 de ani. La jumătatea lui Martie va veni și noul single. I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum în mine. Și promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii“.

Ce este boala Lyme

Borelioza sau boala Lyme este determinată de căpușe cauzată de o bacterie Borrelia burgdorferi. Simptomele includ o eruptie caracteristica, eritemul migrator, care poate fi urmata saptamani sau luni mai târziu de manifestări neurologice, cardiace sau articulare, dacă boala nu este tratată. Cele mai multe cazuri de boala Lyme pot fi tratate cu succes cu antibiotice administratate câteva săptămâni.

Artista este o fire puternică și le-a spus fanilor că va reveni în forță. Adda va lupta să își revină și să se întoarcă din nou pe scenă.

„În timp ce o parte din doctorii “specialiști” ai României vor pune mâna pe carte! Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar să nu mai trimită pacienții pe piste greșite și să se trezească la realitate! Poate exemplul meu va ajută la INFORMARE, PREVENȚIE ȘI TRATARE LA TIMP! Pentru că, DA , aceste două “minunății” te pot ucide sau te pot nenorocii pe viață!!! Dacă nu sunt depistate la timp. I se poate întâmplă oricui.În fine, după ce o să-l omor pe Gogutz, o să mănânc cea mai mare felie de tort și o să beau un sfert de deget de vodka, având în vedere că n-am băut de atâta timp, o să mă îmbăt ca aia care cad în șanț și au fața plină de noroi.Mă pregătesc de război! Sunt o fu*king Xena! Nu m-am simțit niciodată mai puternică și mai stăpână pe situație. Acum știu cu cine mă bat!“, a mai spus Adda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: