Redactia.ro
Home » Monden » Adele, apariție uimitoare alături de iubitul ei. Cum a fost surprinsă artista

Adele, apariție uimitoare alături de iubitul ei. Cum a fost surprinsă artista

GALERIE FOTO (7) Adela, apariție uimitoare alături de iubitul ei.

Adele, apariție uimitoare alături de iubitul ei. Artista s-a transformat complet în ultimii ani, după ce a slăbit zeci de kilograme. După ce a divorțat de fostul soț, Adele a decis să-și schimbe stilul de viață. Vedeta se iubește în prezent cu Rich Paul, de care pare extrem de îndrăgostită. Recent, artista a avut o apariție de senzație în cluburile de noapte.

Adele, apariție uimitoare alături de iubitul ei. Cum a fost surprinsă artista

Adele, apariție uimitoare alături de iubitul ei. Adele a trecut prin transformări uluitoare în ultimii ani după ce a slăbit în mod spectaculos. Adele a împlinit 32 de ani, iar în prezent se iubește cu Rich Paul. Recent, cântăreața și Paul au luat cina în centrul Las Vegasului, la restaurantul Otium, iar Adele a surprins pe toată lumea cu ținuta sa. Cântăreața a purtat o fustă scurtă, roz în carouri, dresuri negre și o bluză neagră cu guler înalt. Vedeta și-a strâns ușor părul în coc și a accesorizat ținuta cu o brățară de aur și un colier de argint. De asemenea, iubitul ei, Paul a adoptat un stil sport, cu blugi, tricou alb și un hanorac. Cei doi au purtat mască de protecție, respectând măsurile de prevenție împotriva răspândiri coronavirusului.

Zvonurile referitoare la relația lor au apărut în luna iulie. Adele și Paul au fost surprinși împreunp la finala NBA, participând împreună și la numeroase aniversări și evenimente ale prietenilor. În urmă cu câteva zile au fost prezenți la ziua de naștere a soției lui Lebron James, Savanah James. Ulterior, cei doi au plecat pe ușa din spate, unde au urcat în aceeași mașină. Aparițiile artistei din ultima perioadă i-a determinat pe internauți să se declare șocați de transformarea ei. Adele a slăbit peste 40 de kilograme după ce și-a schimbat stilul de viață.

Adele si Paul

În presă s-a scris că artista ar fi ținut o dietă strictă și a făcut multe exerciții fizice pentru a scăpa de kilogramele în plus. Ulterior, antrenorul său a declarat că ea și-a dorit să-și stimuleze sistemul imunitar, alături de alte obiective. „Când Adele și cu mine ne-am început călătoria împreună, nu a fost niciodată vorba despre a fi super slabi. Era vorba de a o face sănătoasă. Mai ales după sarcină și după operație’, a transmis Pete Geracimo pe Instagram.

Adele a divorțat de tatăl copilui ei

Din 2010, artista a suferit o transformare a imaginii, iar noul aspect este total diferit față de cum arată când a pășit pentru prima oară pe scenă. Adele a recunoscut că a ține dieta Sirtfood și lucrează cu un antrenor personal pentru a pierde kilograme. Aceasta a eliminat din alimentație băuturile toxice și procesate, renunțând la țigări, cafea, alcool și alimente picante.

Adele a fost căsătorită cu Simon Konecki, de care a divorțat după trei ani de căsnicie și 8 de relație. Artista s-a despărțit de tatăl fiului său, pentru că acesta nu s-ar fi acomodat cu stilul de viață al vedetei. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul prietenului lor comun, Ed Sheraan. După divorț, Adele a suferit foarte mult, dar ulterior a luat decizia de a face câteva schimbări în viața ei, care au rezultat a fi benefice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: