Redactia.ro
Home » Monden » Adele, în centrul atenției altfel decât prin muzică. Artista și-a arătat abilitățile de twerking

Adele, în centrul atenției altfel decât prin muzică. Artista și-a arătat abilitățile de twerking

GALERIE FOTO (5) Adele, în centrul atenției altfel decât prin muzică

Adele, în centrul atenției altfel decât prin muzică. Artista și-a arătat abilitățile de twerking la nunta unui prieten. Imaginile cu ea au devenit virale în mediul online. Fanii acesteia au rămas impresionați!

Adele, în centrul atenției altfel decât prin muzică. Artista și-a arătat abilitățile de twerking

Adele, în centrul atenției altfel decât prin muzică. Adele este una dintre cele mai apreciate artiste din întreaga lume. Vedeta și-a șocat fanii după ce a reușit să slăbească zeci de kilograme. Recent, cântăreața și-a arătat abilitățile de twerking la nunta lui Anthiny David din LA Lakers. În vârstă de 33 de ani, Adele, și-a arătat mișcările impresionante în timp ce se simțea bine, savurând un pahar de vin. Iubitul său a filmat-o și a postat imaginile pe rețelele de socializare. Adele apare desculță și lipsită de griji în timp ce își scotea limba și impresiona cu mișcările sale de twerking. La un moment dat, artista și-a ridicat rochia pentru a intra într-un dans de grup. Vedeta a ales o ținută extravagantă. Adele a purtat o rochie neagră, bufantă la mâneci. De cealaltă parte, iubitul său, Rich a îmbrăcat într-un sacou de catifea neagră asortat cu o cămasă albă.

Anul trecut, artista șoca pe toată lumea după ce a postat o imagine pe rețelele de socializare după mult timp. Adele a slăbit peste 50 de kilograme, fiind de nerecunoscut. Imaginile cu aceasta au fost intens comentate pe rețelele de socializare, iar unii fani au fost îngrjorați de numărul mare de kilograme pe care l-a pierdut Adele.

Adele a divorțat de tatăl copilului ei

Adele și Simon Konecki au divorțat în 2019, după 3 ani de căsnicie și 8 de relație. Adele a decis să se despartă de tatăl copilului său, Angelo. Presa internațională menționează că înainte de a se căsători, Adele și Simon nu au semnat un contract prenupțial, iar averea acesteia ar fi fost în pericol la despărțire. Acum, vedeta are o relație cu Rich Paul, fiind foarte fericiți împreună. ”Rich Paul, agentul lui LeBron James, și-a adus iubita la meci și au stat lângă LeBron. Iubita lui este Adele. Rich Paul este la meci cu Adele. Este prima dată când au ieșit în public împreună, așa că asta va fi peste tot în tabloidele de mâine, mai ales în cele din Marea Britanie.”, a declarat Windhorst în timpul podcastului The Lowe Post.

Odată cu pierderea kilogramelor, Adele și-a schimbat și înfățișarea fizică. Un expert estetician a spus că artista are acum trăsături mai evidente și este posibil că ea să fi apelat la intervenții estetice. Dr. Chike, director medical la Hampsted Aesthetics Clinic and Dr. Chike Clinics, a declarat că după ce a slăbit. există posibilitatea să se confrunte cu un efect al „pielii căzute”, dar există și posibilitatea să fi apelat la injecții cu ser. În 2015, Adele a fost întrebată dacă ar apela la tratamente non-invazive de înfrumusețare.: „Nu vreau să-mi fac operații estetice. Așa o să arăt mereu. M-am obișnuit cu asta. Când te obișnuiești cu asta, te simți mai liniștit.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: