Redactia.ro
Home » Monden » Adele și-a șocat fanii! După ce a slăbit considerabil, artista se întoarce pe scenă

Adele și-a șocat fanii! După ce a slăbit considerabil, artista se întoarce pe scenă

Adele și-a șocat fanii!

Adele continuă să-și șocheze fanii. Artista a slăbit incredibil de mult, iar după o pauză de la muzică, aceasta a decis să revină pe rețelele de socializare, dar nu cum era înainte. Adele a slăbit, iar fotografiile postate în ultima perioadă i-a șocat pe urmăritorii ei.

Adele și-a șocat fanii! După ce a slăbit considerabil, artista se uimește pe toată lumea

Adele, una dintre cele mai îndrăgite artiste din întreaga lume a luat o pauză de la muzică, luând decizia de a slăbi și de a se ocupa mai mult de ea. Ei bine, după o lungă perioadă de timp, artista a revenit pe rețelele de socializare. Cu siguranță, aceasta și-a șocat fanii cu ultimele apariții.

Vedeta a slăbit 45 de kilograme și arată bestial, iar acum se pregătește pentru prima apariție pe scenă. Într-un clip promoțional pentru emisiunea ‘Saturday Night Live’, Adele a apărut purtând mască, iar ceea ce i-a surprins pe urmăritorii acesteia, a fost fizicul acesteia. La 32 de ani, Adele arată incredibil de bine.

Drama artistei Adele

Adele este iubită de milioane de oameni din întreaga lume, iar fanii îi fac sute de declarații de dragoste. Cu toate astea, artista a trăit o adevărată dramă în copilărie. Avea doar trei ani, atunci când tatăl său, alcoolic a părăsit-o pe mama sa, astfel că vedeta a crescut fără sprijinul unui tată.„Nu știu ce ar trebui să facă un tată pentru că nu am avut niciodată unul.Sunt sigură că o să îl văd din nou. Cred că vom putea fi prieteni. Nu am nevoie să-mi fie tată acum”, mărturisea ea în cartea Adele: The Biography.

În momentul când cei doi păreau că se înțeleg cât de cât bine, tatăl lui Adele și-a dezamăgit și mai mult fiica. Acesta a vândul tabloidului The Sun fotografii din copilăria fiicei sale. Totodată, Adele a fost supărată și mai tare când a auzit că tatăl său a acceptat să primească bani pentru a da un interviu despre aceasta. „Am fost un tată depravat într-o perioadă în care chiar avea nevoie de mine”, recunoștea el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: