Redactia.ro
Home » Știri » A urmat dieta lui Adele și a avut un șoc

A urmat dieta lui Adele și a avut un șoc

GALERIE FOTO (2) Dieta sirtfood

Tânără Kayla care a urmat dieta Stirfood cu ajutorul căreia Adele care a slăbit enorm, a avut o experiență extrem de neplăcută. Fana era atât de hotărâtă să aibă un nou look, că nu a mai stat pe gânduri și a reușit să dea jos aproape trei kilograme într-o săptămână, doar că se simțea extrem de slăbită, avea amețeli și dureri crunte de cap.

 

Kayla și-a povestit experiența într-un clip care a avut peste un milion de vizualizări.

Dieta Stirtfood i-a impus Kaylei să bea sucuri verzi, obținute din kale, țelină și mere, astfel că totalul de calorii să nu depășească 1500 pe zi.

Kayla a pierdut trei kilograme într-o săptămână – deși este probabil să fie  cantitatea de apă pe care o păstrează corpul, la un moment dat – mai degrabă decât grăsime. Tânără a ajuns să se simtă extrem de slăbită de la acest regim alimentar și acuza dureri crunte de cap. Astfel, ea a ajuns să blameze această dietă cu care diva pop Adele și-a schimbat look-ul.

Adele nu a confirmat niciodată oficial dacă a urmat sau nu dieta, însă la începutul anului a avut o apariție spectaculoasă cu mai puțin de 45 de kilograme. O schimbare bruscă și totală, mulți dintre fanii artistei aproape să nu o recunoască, după ce mai bine de un deceniu a avut o greutate mult peste limita normală.

 

Cum funcționează dieta Sirtfood?

Modul în care funcţionează, dieta Sirtfood este bazat în primul rând prin restricţionare. Oamenii sunt nevoiţi să consume un număr de 1000 de calorii pentru primele trei zile ale săptămânii şi apoi pot creşte la 1500 de calorii, treptat. Persoanelor care ţin dieta li se recomandă să consume alimente care sunt bogate în sirtuine, cum ar fi sucurile verzi, alimentele precum salata kale, căpşuni, ceapă, pătrunjel, afine şi capere – ideea este să folosiţi aceste ingrediente, în diferite combinaţii.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: