Redactia.ro
Home » Monden » Ultima apariție a lui Adele a stârnit controverse. Ce au spus fanii

Ultima apariție a lui Adele a stârnit controverse. Ce au spus fanii

Adele-aparitie incendiara

Adela a șocat o lume întreagă. Cântăreața a reușit să slăbească, iar acum are un corp de invidiat de multe tinere. Vedeta se simte din ce în ce mai sigură pe ea și nu ratează nicio ocazie pentru a-și arăta trupul sculptat.

Adele apariție în bikini în curtea casei

După ce a slăbit 45 de kilograme vedea a postat prima poză în costum de baie. Vedeta a avut un motiv pentru care a adoptat o ținută neobișnuită.

Anul acesta festivalul, Notting Hill, care celebrează cultura din Caribe a fost mutat în online din cauza pandemiei. Adele s-a alăturat inițiativei și a sărbătorit în curtea casei. Adele a apărut îmbrăcată într-un top ce trimite cu gândul la steagul din Jamaica. Mai mult, ea și-a făcut părul specific femeilor din Africa cu codițe Bantu, adăugând un set de pene galbene pentru a-i completa ținuta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy what would be Notting Hill Carnival my beloved London 🇬🇧🇯🇲

O postare distribuită de Adele (@adele) pe

Ce spun fanii de apariția lui Adele

Reacția fanilor a venit imediat, aceștia au acuzat-o pe Adele că își însușește cultura și tradiția altor popoare. Această mișcare este considerată o jignire în America. Astfel că Adele a fost făcută insensibilă și acuzată că profită de cultura jamaicană / afro pentru niște like-uri pe Instagram

„2020 devine din ce în ce mai bizar. Adele apare cu coafură Bantu și însușire culturală, lucruri pe care nu i le-a cerut nimeni. Acest lucru marchează faptul că toate femeile albe de top din muzica pop sunt problematice. Urăsc lucrul ăsta”, a scris cineva pe Twitter. Si internetul e plin de sute de astfel de comentarii!

” Dacă nu ați înțeles cu adevărat însușirea culturală, uitați-vă la ultima postare pe Instagram a lui AdeleAr trebui să meargă la închisoare!”, au spus neînduplecați unii fani.

Nu toți fanii au avut această părere. Unii dintre ei consideră că vedeta a dorit doar să își etaleze noua siluetă. Internauții i-au sărit în ajutor vedetei, iar certurile dintre fani au apărut rapid.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: