Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reușit Adele să treacă peste dependența de alcool! Acest viciu i-a schimbat viața

Cum a reușit Adele să treacă peste dependența de alcool! Acest viciu i-a schimbat viața

GALERIE FOTO (5) Cum a reușit Adele să treacă peste dependența de alcool! Acest viciu i-a schimbat viața

Viața celebrităților nu este așa roz cum pare în reviste sau la televizor! Multe dintre ele se confruntă cu dependențe care ajung să le distrugă viața. Una dintre aceste este chiar Adele, care a ajuns de nerecunoscut din cauza alcoolului. 

Cum a reușit Adele să treacă peste dependența de alcool

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din zona muzicii pop, Adele, a dezvăluit de curând experiențele mai puțin fericite prin care a trecut și pe care le-a depășit cu succes.

Câștigătoare a multor premii, Adele a înregistrat un succes răsunator, însa povesteste ei de viața nu este chiar un fericită. Adele, în vârstă de 32 de ani, a recunoscut că a luptat cu dependența de alcool în perioada în care începea să capete tot mai multă notorietate. În primul ei turneu, Adele a povestit ca i s-a întâmplat să cadă de pe scaun în mijlocul unui concert și că ajunsese să uite cuvintele propriilor cântece din cauza băuturii.

Cum a reușit Adele să treacă peste dependența de alcool! Acest viciu i-a schimbat viața

Adela a fost un copil cu un tată alcoolic, crescut doar de mamă încă de la vârsta de trei ani. În ceea ce privește relațiile, este cunoscut faptul că versurile cântecelor scrise de Adele sunt inspirate din experiențe nefericite. Potrivit unui autor care a scriss cartea biografică despre artistă, Adele se afla constant în căutarea afecțiunii pe care nu a primit-o de la tatăl ei.

Primul eșec în dragoste al lui Adele l-a reprezentat relația cu un băiat bisexual care în cele din urmă a înșelat-o. Iar prima experiență de acest fel nu a fost și ultima.

Cum a reușit Adele să treacă peste dependența de alcool! Acest viciu i-a schimbat viața

”Îi plăcea toată drama creată în jurul bărbaților care se purtau urât cu ea”, scrie Shapiro, iar alcoolismul a fost doar o urmare firească unei inimi frânte în repetate rânduri.

Cum a reușit Adele să treacă peste dependența de alcool! Acest viciu i-a schimbat viața

Cum a slăbit Adele 50 de kilograme

Fanii au început să observe o schimbare în aspectul cântăreței în jurul lunii octombrie 2019, când a postat o fotografie pe Instagram în care a scris: „Plângeam, dar acum transpir”, insinuând că lucrează la sală regulat. De asemenea, se știa că Adele și fostul ei soț Simon Konecki s-au despărțit la începutul acelui an, în aprilie. Au fost căsătoriți timp de doi ani și au împreună un fiu de 7 ani, Angelo Adkins.

Cum a reușit Adele să treacă peste dependența de alcool! Acest viciu i-a schimbat viața

În decembrie același an , Adele a postat un Instastory alb-negru de la o petrecere, fotografiindu-se cu cineva îmbrăcat în Grinch. În acea perioadă, un fan în vârstă de 19 ani le-a spus oamenilor că a văzut-o pe Adele mâncând cu Harry Styles. Fanul a povestit o conversație pe care a avut-o cu Adele:

”A spus că a pierdut ceva de genul 100 de lire sterline și că este o experiență pozitivă atât de nebună. Părea atât de fericită și părea uimitoare. Părea foarte încrezătoare”, spune fanul vedetei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: