Redactia.ro
Home » Stil de viață » Adele este de nerecunoscut. Ce și-a făcut la față? Fanii cred că a apelat la operații estetice

Adele este de nerecunoscut. Ce și-a făcut la față? Fanii cred că a apelat la operații estetice

GALERIE FOTO (2) Adele

Adele arată din ce, în ce, mai bine în ultimii ani. Nu doar că a slăbit considerabil, dar parcă și chipul ei se schimbă treptat. Fanii cred că artista a apelat la operațiile estetice și chiar au comparat două fotografii cu aceasta, de tipul înainte și după.

Adele este de nerecunoscut. Ce și-a făcut la față? Fanii cred că a apelat la operații estetice

A apelat Adele la operațiile estetice încât la cei 32 de ani să arate atât de bine? Mulți dintre fanii artistei se întreabă acest lucru, iar unii cred că și-a modificat chipul prin operații estetice. Aceștia au comentat pe rețelele de socializare două fotografii de tipul înainte și după, în care schimbările la față sunt destul de evidente, informează She Finds.

La această fotografii fanii au venit cu păreri diverse. Ei spun că în ultimele luni, Adele aduce foarte bine cu Sarah Paulson.

Image result for sarah paulson seamana cu adele

”Și-a lucrat nasul și buzele, dar arată impecabil”/”Nasul, și probabil și buzele”, sunt o parte dinte comentariile internauților la primul colaj. De cealaltă parte, sunt și persoane care nu văd nicio intervenție estetică, ci o schimbare a chipului datorită faptului că a slăbit. ”Nu știu dacă știți, dar atunci când slăbești trăsăturile feței se schimbă. Nu și-a operat nasul”/ ”Ați fi putut alege o poză mai bună. Ea a fost mereu frumoasă. Are o față drăguță, însă unele poze nu-i fac dreptate”, au mai comentat alți fani.

Ce spune Adele despre presupusele operații estetice

Adele nu a comentat, până în prezent, dacă are intervenții estetice, însă a ținut să precizeze că pandemia de coronavirus a pus-o în dificultate cu sportul. Totuși, a reușit să-și mențină silueta de invidiat acum.

„Știu că arat foarte, foarte diferit de când m-ați văzut ultima dată, dar, de fapt, din cauza tuturor restricțiilor COVID și a interdicțiilor de călătorie, a trebuit să călătoresc ușor și să-mi mențin constantă greutatea„, a spus Adele într-un interviu.

Adele și-a uimit fanii anul trecut, de ziua ei de naștere, când a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea în care se vede că kilogramele de altădată sunt total inexistente acum.

Adele la 32 de ani // sursă foto: Instagram @ adele

”Vă mulțumesc pentru afecțiunea pe care mi-ați arătat-o de ziua mea de naștere. Sper că rămâneți în siguranță în această perioadă nebună”, a scris cântăreața pe Instagram.

Image result for sarah paulson seamana cu adele

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: