Redactia.ro
Home » Monden » Adele, mai slabă cu 45 de kg. Cum arată acum artista? FOTO

Adele, mai slabă cu 45 de kg. Cum arată acum artista? FOTO

De cand a slabit, cantareata Adele, in varsta de 32 de ani, este fara doar si poate un alt om. Criticii spun ca jumatate din cantareata s-a evaporat. Artista arata excelent si se simte foarte bine in pielea ei.

Cantareata Adela a impresionat o lume intreaga cu vointa de care a dat dovada cand s-a horatat sa slabeasca. Astfel ca, Adela a pierdut in jur de 45 de kilograme. La vremea respectiva, Adele spunea ca dieta stricta si sportul au ajutat-o sa ajunga la rezultatele scontate si la pierderea masiva in greutate. Aflata in ipostaza de gazda la “Saturday Night Live”, una dintre cele mai urmarite emisiuni din America, Adele a reusit sa incante telespectatorii nu doar cu vocea ei incredibila, ci si cu umorul cu privire la greutatea ei. „Ştiu că arăt foarte, foarte diferit de când m-aţi văzut ultima dată. Dar cu toate restricţiile COVID-19, a trebuit să călătoresc fără multe bagaje şi am venit doar cu jumătate din mine. Şi aceasta este jumătatea pe care am ales-o”, a spus Adele in emisiune.

Cand este gata noul album Adele?

Pe langa glumele si umorul de la purtator, Adele a simtit nevoia sa isi linisteasca, intr-o oarecare masura fanii. Astfel ca, intrebata cand este gata noul album, Adele a spus ca vor mai trebui sa astepte un pic pana se pun toate lucrurile la punct. Tot Adele este cea care a povestit despre cum au aparut piesele ei si care au fost motivele care au stat la baza succesului: “Sunt Adele, am 32 de ani. S-ar putea sa ma stiti drept cantareata Adele, pentru ca mi-a fost franta inima de mai multe ori. Prima data la 19 ani, apoi mai faimoasa la 21 de ani si apoi mai faimoasa la 25 de ani.”

De cand a slabit, cantareata Adele, in varsta de 32 de ani, este fara doar si poate un alt om. Criticii spun ca jumatate din cantareata s-a evaporat. Artista arata excelent si se simte foarte bine in pielea ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: