Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu a anulat botezul fiului său. Prezentatoarea tv a fost infectată cu COVID-19

Adela Popescu a anulat botezul fiului său. Prezentatoarea tv a fost infectată cu COVID-19

GALERIE FOTO (3) Adela Popescu a anulat botezul fiului său

Adela Popescu a anulat botezul fiului său. În familia Vâlcan trebuia să aibă loc un eveniment important, dar din păcate acesta s-a anulat. Adela Popescu a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, motiv pentru care este nevoită să stea departe de familia sa. Mezinul familiei trebuia să fie botezat vineri, dar acesta nu va mai avea loc.

Adela Popescu a anulat botezul fiului său. Prezentatoarea tv a fost infectată cu COVID-19

Adela Popescu a anulat botezul fiului său. Deși ar fi trebuit să fie o perioadă excepțională pentru Adela Popescu, acesta a primit o veste teribilă. Prezentatoarea tv a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, iar vineri, 10 septembrie, avea botezul fiului ei cel mic, Adrian. Vedeta s-a izolat de familia sa și trebuie să aștepte să se vindece.

Din acestă cauză, evenimentul a fost anulat. Deși totul era planificat și pregătit pentru ca botezul celui mic să fie unul special, din păcate lucrurile nu vor mai sta așa. Adela Popescu se află în carantină și în izolare, iar acum se află departe de familia sa. Blondina a postat recent pe rețelele de socializare o imagine cu un cadou pe care l-a primit din partea unei persoane dragi cu ocazia acestei zile. ”Pentru că astăzi trebuia să-l botezăm, dar am anulat din cauza îmbolnăvirii mele, Ivona ne-a trimis asta”, a scris Adela Popescu în dreptul unei jucării primite pentru cel mic.

Evenimentul important din viața familiei Vâlcan va avea loc imediat după ce vedeta tv se va vindeca de noul virus. Adela a mărturisit în emisiunea pe care o prezintă că nu s-a simțit prea bine în ultimele zile și a decis să-și facă un test de coronavirus, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Soția lui Radu Vâlcan a precizat că nu a apucat să-și facă vaccinul pentru că medicii i-au recomandat să nu-l facă după sarcină.

Adela Popescu s-a infectat cu COVID-19

Joi, Adela Popescu și-a îngrijorat fanii și telespectatorii după ce nu și-a făcut apariția la emisiunea Vorbește lumea. Vedeta a făcut testul COVID19, iar rezultatul a fost pozitiv. Astfel, prezentatoarea tv va sta departe de colegii de platou pentru două săptămâni.

Adela Popescu a intrat în direct în emisiunea și a explicat ce s-a întâmplat. Fosta actriță a spus că merge cu mască de protecție prin casă pentru a-l proteja pe cel mic de virus, în timp ce Andrei și Alexandru, ceilalți doi băieți ai vedetei, se află la bunici. „M-am simțit rău, așa că am făcut testul covid, care din păcate a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici.Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere”, a spus Adela Popescu la Pro TV.

Adela a spus că se confruntă cu toate simptomele specifice coronavirusului, dar nu se simte rău. „Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele, ma gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebelușul. Aș vrea să te duci la Obor și să-mi cumperi o porție de ceasla?! – sunt strugurii mei preferați‘, i-a zis Adela Popescu lui Șurubel, coprezentator al emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: