Redactia.ro
Home » Home » Adela Popescu are Covid. Anuntul făcut în direct la TV: “Din păcate, a ieșit pozitiv”

Adela Popescu are Covid. Anuntul făcut în direct la TV: “Din păcate, a ieșit pozitiv”

Este informația momentului! Adela Popescu are Covid. Anuntul a fost făcut în direct la TV, chiar în emisiunea pe care aceasta o prezintă alături de Bogdan Ciudoiu și Shurubel.

Adela Popescu a lipsit astăzi de la „Vorbește Lumea”, după ce i-a fost rău, motiv pentru care a făcut testul COVID. Din păcate, rezultatul la testul Covid a fost unul pozitiv. Așa se face că prezentatoarea TV va sta departe de colegii din platou, pentru două săptămâni.

Prezentatoarea „Vorbeşte lumea” spune că luase decizia să se imunizeze în curând, însă nu a mai apucat să facă acest lucru.

Adela Popescu are Covid. Anuntul făcut în direct la TV: “Din păcate, a ieșit pozitiv”

Anunțul bombă a fost făcut chiar de Adela Popescu, în direct la TV!

Vizibil slăbită, prezentatoarea a intrat în direct la Vorbește Lumea de la Pro TCV și a explicat ce se întâmplă cu ea.

Cu toate astea, soția lui Radu Vâlcan a mărturisit că starea ei, în acest moment, nu este una gravă.

„Ieri am început sa ma simt rău și am făcut un test rapid, care, din păcate, a ieșit pozitiv. Apoi am făcut și un PCR, care, și el a ieșit pozitiv. Acum sunt carantinata și o sa fiu prezenta de acasă. Nu sunt vaccinata, fiindca așteptam să nasc, urma sa o fac.

Din fericire, copiii sunt la bunici, nu am întrat în contact cu ei și este foarte bine asta. Îmi pare rău că nu sunt acolo, alături de voi (n.r. la emisiune), dar o sa am în fiecare zi câte o surpriza”, a spus vedeta la „Vorbeşte lumea”, a mărturisit Adela Popescu, în direct, la Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: