Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu se descurcă de minune în rolul de mamă de când și-a reluat job-ul. Cum a surprins-o mezinul familiei

Adela Popescu se descurcă de minune în rolul de mamă de când și-a reluat job-ul. Cum a surprins-o mezinul familiei

GALERIE FOTO (3) Adela Popescu se descurcă de minune în rolul de mamă de când și-a reluat job-ul. Cum a surprins-o mezinul familiei

Adela Popescu se descurcă de minune în rolul de mamă de când și-a reluat job-ul. Recent, soția lui Radu Vâlcan și-a reluat jobul de prezentatoare tv la Pro tv. Adela Popescu a surprins pe toată lumea când a anunțat că va reveni pe micile ecrane, deși a născut în urmă cu două luni. Cum se descurcă acum vedeta cu trei copii?

Adela Popescu se descurcă de minune în rolul de mamă de când și-a reluat job-ul. Cum a surprins-o mezinul familiei

Adela Popescu se descurcă de minune în rolul de mamă de când și-a reluat job-ul. Fără doar și poate, Adela Popescu reușeste cu brio să se împartă între rolul de mamă a trei copii și cel de moderatoare tv. Multă lume s-a întrebat cum se descurcă vedeta să aibă grijă de cei trei copii, dar și să se axeze și pe jobul său. În urmă cu două luni, Adela Popescu a născut un băiețel perfect sănătos, iar acasă o așteptau cu nerăbdare alți doi băieți minunați. Dacă alte mămici preferă să rămână acasă după naștere, Adela a ales să își reia jobul de prezentatoare la Vorbește lumea.

Vedeta are parte și de ajutorul soțului său, dar și al bonei, iar când este nevoie, intervin și bunicile. Pentru că este foarte activă pe rețelele de socializare, Adela le-a răspuns fanilor la toate întrebările și curiozitățile legate de copii și job. Blondina susține că momentan toate lucrurile în familie merg foarte bine, iar mezinul deja i-a învățat programul.

Adela si cei 3 copii

Mai mult, se pare că micuțul se trezește la fix pentru a fi hrănit, iar până vedeta ajunge acasă, Adrian este hrănit cu biberonul. ”M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat. La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine”, a spus Adela Popescu pe pagina personală de Instagram.

Adela Popescu, despre revenirea la emisiunea „Vorbește lumea”

La aproape două luni de la naștere, Adela a revenit pe micile ecrane ca moderatoare a emisiunii „Vorbește Lumea.” Blondina a vorbit despre întoarcerea în televiziune, declarând că i-a fost ușor să ia această decizie. „Înainte să încep emisiunea mă trezeam noaptea cu un gol în stomac… Cum o să fac cu trezirile, cu laptele stocat pentru bebe, cu ora de culcare seara, cu zilele în care cei mici vor sta bolnăviori acasă, cu mine pur și simplu din nou în platou, în emisiune, în fața oamenilor… Mi-au fost necesare trei zile. Astăzi am râs iar de mine, am avut curajul să mă arăt vulnerabilă și plină de defecte. Semn că gata, m-am relaxat”, a scris Adela Popescu, pe contul ei de Instagram.

Adela Popescu a revenit pe micile ecrane
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: