Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, criticată pentru că s-a întors la job la doar o lună și jumătate de la naștere

Adela Popescu, criticată pentru că s-a întors la job la doar o lună și jumătate de la naștere

GALERIE FOTO (3) Adela Popescu, criticată pentru că s-a întors la job la doar o lună și jumătate de la naștere

Adela Popescu, criticată pentru că s-a întors la job la doar o lună și jumătate de la naștere. Vedeta tv a uimit pe toată lumea cu întoarcerea sa la emisiunea Vorbește Lumea. La doar o lună de la naștere, Adela a decis să se întoarcă pe micile ecrane. Dacă unii internauți au apreciat-o pentru această decizie, alții au criticat-o.

Adela Popescu, criticată pentru că s-a întors la job la doar o lună și jumătate de la naștere

Adela Popescu, criticată pentru că s-a întors la job la doar o lună și jumătate de la naștere. În urmă cu o lună, Adela Popescu aducea pe lume cel de-al treilea băiat, pe nume Adrian. Spre surprinderea tuturor, luni, 30 august, Adela Popescu s-a întors în fața micilor ecrane pentru a prezenta emisiunea Vorbește lumea.

De asemenea, Cove a anunțat că va părăsit echipa emisiunii, astfel Adela va fi cea care va prelua frâiele. „Da, da, daaa, este adevărat, de mâine-dimineață ne bem cafeaua în fiecare zi la Vorbește lumea! E drept, totul s-a întâmplat mai repede decât aș fi crezut și, deși am avut nenumărate insomnii pe subiectul ăsta, ziua de azi mă găsește extrem de încrezătoare și sigură că voi face față fără probleme. Cu o bună organizare, soț și bunică de ajutor, copii înțelegători și pui mic bun, toate se rezolvă. Voi lipsi patru ore de acasă și, cu lăptic de mamă lăsat la frigider, bebelușul nici nu va simți. Așadar, nu uitați, mâine de la 10:30 vă dau întâlnire… și nu singură… Vă puuuup!Ps: era minunat dacă aveam și cu vreo 5 kg mai puțin!‘, a fost mesajul blondinei.

Mesajul a fost postat pe rețelele de socializare, recunoscând odată cu întoarcerea în emisiune că a primit un val de critici din partea unor internauți. Lumea se pare că s-a grupat în două tabere. Unele mame au încurajat-o să facă acest pas, în timp ce altele au criticat-o susținând că micuțul are nevoie de mama lui în totalitate, mai ales în primele luni de viață.

Ei bine, Adela a declarat că se simte foarte bine cu decizia pe care a luat-o, lăsând la o parte aceste mesaje. „Foarte trist. (…)Dacă ați fost nevoită să plecați de la puiuț înțeleg, însă m-ar interesa motivul întoarcerii la job atât de devreme.(…) Este acesta un ideal sau o cerință de la societate ca femeile de succes să reușească cât mai mult, să spargă mereu tiparele?Eu sper ca mămicile care au posibilitate să stea acasă mai mult, sper din suflet să nu vă urmeze exemplul”, a fost mesajul unei mămici.

Mesajul unei internaute

Adela Popescu, despre plecarea lui Cove

Fericire că Adela Popescu s-a întors, tristețe pentru că prezentatorul Cove pleacă. Telespectatorii emisiunii s-au bucurat și întristat în același timp. Cove a luat-o pe urmele lui Florin Călinescu și a renunțat la colaborarea postului de televiziune.

Adela Popescu și Cove au format una dintre cele mai simpatice perechi de la televizor. Blondina a spus că îi va duce lipsa colegului său, subliniind faptul că prietenia pe care o are cu moderatorul tv este una specială. „Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove! Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun.”, a transmis Adela Popescu.

Adela si Cove
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: