Redactia.ro
Home » Monden » Ce va face Cove după plecarea de la ”Vorbește lumea”? Prezentatorul părășete definitiv emisiunea

Ce va face Cove după plecarea de la ”Vorbește lumea”? Prezentatorul părășete definitiv emisiunea

GALERIE FOTO (2) Ce va face Cove după plecarea de la ”Vorbește lumea”? Prezentatorul părășete definitiv emisiunea

Celebrul prezentator Cove nu va mai face parte din echipa Pro TV. Aceasta și-a anunțat plecarea după ce alte două vedete au părăsit trustul. Cu ce se va ocupa acum prezentatorul TV?

Ce va face Cove după plecarea de la ”Vorbește lumea”? Prezentatorul părășete definitiv emisiunea

Gabriel Coveșeanu, cunoscut pentru telespectatorii lui ”Cove”, a anunțat că nu va mai face parte din echipa emisiunii ”Vorbește lumea” de la Pro TV. Anunțul vine după ce Florin Călinesc și-a anunțat plecarea, iar mai apoi Oana Cuzino. Cove nu va mai prezenta matinalul, însă și-a anunțat reîntoarcerea Adela Popescu, care se afla în concediu de maternitate până recent. Anunțul a fost făcut chiar înainte de începerea noului sezon care va avea loc luni, în data de 30 august.

Toți fanii sunt curioși să afle ce va face Cove, acum de când nu mai e prezentator. Acesta a declarat că va activa, în continuare, la teatrul Ion Creangă și va fi prezent mereu pe rețelele de socializare, acolo unde va anunța care vor fi viitoarele proiecte în care va lua parte.

”Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a declarat Cove recent.

Ce relația are Cove cu soția lui Florentina

Cove și Florentina nu s-au plăcut de la început. Aceștia au povestit că s-au cunoscut în timpul unei petreceri, iar actuala soție a prezentatorului susține că pe atunci nu era deloc o fană a bărbatului ei.

”Sincer, nu eram o fană. Mama, în schimb, era. Ea urmărea Surprize, Surprize. Pe vremea aceea, sâmbătă seara eu aveam alt program. Și nici el nu-mi părea genul care să-mi placă. De aceea pot să spun că n-a fost dragoste la prima vedere!”, declara Florentina în trecut.

Ce va face Cove după plecarea de la ”Vorbește lumea”? Prezentatorul părășete definitiv emisiunea

”Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv, fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat. Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost și momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt”, spunea și Cove în trecut.

Florentina este de profesie medic ginecolog. Cove are numai cuvinte de laudă la adresa mamei copilului său şi ori de câte ori are ocazia face aceste lucruri publice.

”Soția mea are o inteligență emoțională fantastică, iar atunci când există ceva care nu-mi place, primul lucru pe care îl face e să se pună în locul celuilalt. Lucrează în domeniul medical. (…) E medic ginecolog. Ea este cea care mă susține. Dacă am cea mai mică întristare, suferință, are un umăr și pentru mine”, mai povestea Cove în trecut, în emisiunea Dincolo de aparențe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: