Redactia.ro
Home » Monden » Lora renunță la Vorbește Lumea. Ce spune artista despre de Viviana Sposub, fosta colegă a lui Cove

Lora renunță la Vorbește Lumea. Ce spune artista despre de Viviana Sposub, fosta colegă a lui Cove

GALERIE FOTO (3) Lora renunță la Vorbește Lumea? Ce spune artista despre de Viviana Sposub, fosta colegă a lui Cove

Lora a răspund la întrebarea care stă pe buzele multor fani: renunță sau nu la emisiunea ”Vorbește Lumea”? Artista a făcut declarații și despre Viviana Sposub, fosta colegă a lui Cove. 

Lora renunță la Vorbește Lumea

Curând, emisiunea ”Vorbește Lumea” de la Pro TV intră în vacanță și va reveni pe micile ecrane abia în toamnă. Pentru că Adela Popescu urmează să nască la mijlocul lunii viitoare, mulți dintre fanii emisiunii se gândesc că aceasta s-ar putea întoarce mai devreme.

Lora, cea care o înlocuiește pe Adela Popescu, a organizat în urmă cu puțin timp o sesiune de Q & A pe rețelele de socializare, unde fanii au avut posibilitatea să o întrebe toate curiozitățile.

Artista a marturisit ca nu va mai prezenta emisiunea. „Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine.

De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete.

Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty.

În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a transmis Lora.

Artista a făcut precizări clare despre colaborarea pe care o are alături de Cove și, ulterior, a făcut câteva dezvăluiri interesante despre Viviana Sposub, fostă angajată la “Vorbește Lumea”.

Întrebată de o susținătoare: “O să te mai vedem la «Vorbește Lumea» și în sezonul următor?”, Lora a răspuns astfel: “Guys (n.r.: Băieți/Oameni buni), am acceptat cu plăcere să prezint din nou «Vorbește Lumea», pentru că am avut timp. Prima dată a fost greu: și cu concerte, muzică, emisiune, acum am și brand, un brand nou de lansat, filme, multe, nu știu, nu știu”.

Lora renunță la Vorbește Lumea? Ce spune artista despre de Viviana Sposub, fosta colegă a lui Cove

De asemenea, prezentatoarea de la Pro TV a mai dezvăluit într-un IG Story ce întrebare a mai primit în legătură cu apariția ei la “Vorbește Lumea” din toamna acestui an. Reacția ei a fost următoarea: “E confidențial”, iar internauții s-au împărțit în două tabere: unii cred că va renunța la contractul cu cei de la Pro TV, alții sunt convinși că va rămâne în trust.

Despre prezentarea următorului sezon al emisiunii “Vorbește Lumea”, Lora nici nu a confirmat că va rămâne alături de Cove, nici nu a infirmat presupunerile făcute de unii dintre fani. Pe lângă cariera din televiziune și muzică, Lora mai are și alte visuri la care “construiește” ca să le vadă împlinite: deschiderea unei afaceri împreună cu fratele ei și ridicarea unei case… până atunci, blonda și logodnicul său caută terenul. În urmă cu doi ani, cântăreața și-a lansat propria linie de cosmetice – una dintre cremele de față este făcută după rețeta mamei sale, fostă farmacistă.

Lora renunță la Vorbește Lumea? Ce spune artista despre de Viviana Sposub, fosta colegă a lui Cove

Ce părere are Lora despre Viviana Sposub

De asemenea, când a fost rugată să spună când va mai veni iubita lui George Burcea în platoul de la “Vorbește Lumea”, Lora a declarat: “Viviana este o tipă foarte mișto, pe lângă faptul că e foarte frumoasă și sexy, e și smart (n.r.: inteligentă). Este un invitat super și nu numai! Deci, sper să o avem cât mai des la emisiune”.

În timpul discuțiilor purtate cu oamenii din comunitatea de pe Instagram, Lora a mărturisit că, pe 17 iunie, începe filmările pentru o nouă peliculă în care a obținut un rol. Totodată, charismatica blondă și-a anunțat apropiații și fani că pot vedea comedia “Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună” pe 30 iunie și 1 iulie în Grădina de vară din Herăstrău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: