Redactia.ro
Home » Monden » Lora a ajuns de urgență la spital, după un antrenament la sală! Ce a pățit vedeta, greșeala uriașă care a costat-o scump

Lora a ajuns de urgență la spital, după un antrenament la sală! Ce a pățit vedeta, greșeala uriașă care a costat-o scump

GALERIE FOTO (2)

Lora a ajuns de urgență la spital, după un antrenament la sală! Artista a acuzat dureri cumplite și a avut nevoie de ajutorul medicilor, după o greșeală uriașă care a costat-o scump.

Lora a șocat pe toată lumea cu apariția ei la ediția de vineri a emisiunii “Vorbește lumea” de la Pro TV, pe care o prezintă acum alături de Cove. Frumoasa blondină a apărut în direct, la TV, cu piciorul drept într-o orteză, după ce s-a ales cu o fisură la osul piciorului stâng.

Lora a ajuns de urgență la spital, după un antrenament

Tot coșmarul s-a întâmplat ieri, la un antrenament de MMA, după cum chiar artista a povestit în direct la TV.

Entuziasmată la maximum, se pare că iubita lui Ionuț Ghenu a început să lovească sacii și pernele speciale folosite la antrenament.

Din încercarea de a-și apăra tibia și peroneul piciorului stâng, pe care le-a avut rupte în trecut, a lovit cu laba piciorului foarte tare, unul din saci, însă a nimerit o margine dură și astfel s-a ales cu o fisură de os.

„Avem o orteză. E ca un ghips. Am venit cu marker și pentru autograf. Ieri am fost foarte agitată. După emisiune, am avut de filmat ceva drăguț: un antrenament MMA. Cum eram așa tensionată, am zis: „măi, ce idee bună, de când n-am mai dat un pumn sănătos”. La antrenamente, exact la încălzire… N-am dat în om, am dat în saci, în perne. Cu dreptul perfect dau, pentru că la stângul am avut și tibia și peroneul rupte, cumva instinctul corpului meu a fost să-și apere tibia și am dat cu laba piciorului și am nimerit într-o margine și s-a fisurat osul ăsta. Am dat în perna aia, dar am dat în margine, foarte tare”, a spus Lora în emisiunea pe care o prezintă alături de Cove.

Și deși la momentul respectiv a simțit o durere, blondina a continuat antrenamentul, fără să-și dea seama de ce s-a întâmplat, din pricina adrenalinei. Însă când a părăsit sala, durerile au devenit cumplite. Artsita a ajuns de urgență la spital.

„Am zis „au”, dar nu m-am oprit. Am alergat și m-am trântit, am făcut prinsoare. După ce s-a terminat antremantul și am pășit din sală și s-a dus adrenalina… „Au”, du-te la spital, fă radiografia. Am fisură și să sperăm că dacă sunt cuminte n-o să fie nevoie de operație. Trebuie sa tin trei săptămâni (n.r. – orteza). (…) Mă doare”, a continuat ea.

Așadar, acum vedeta așteaptă ca timpul să vindece și speră să nu fie nevoie de operație în urma accidentării de la antrenament.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: