Redactia.ro
Home » Monden » Lora, despre nunta cu Ionuț Ghenu. Când va avea loc marele eveniment

Lora, despre nunta cu Ionuț Ghenu. Când va avea loc marele eveniment

GALERIE FOTO (4) Lora, despre nunta cu Ionuț Ghenu.

Lora, despre nunta cu Ionuț Ghenu. Sunt împreună de cinci ani, dar nu au făcut marele pas în relație. Deși a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Lora și Ionuț Ghenu nu au făcut nunta. Recent, blondina a vorbit într-un interviu despre relația sa.

Lora, despre nunta cu Ionuț Ghenu. Când va avea loc marele eveniment

Lora, despre nunta cu Ionuț Ghenu. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Lora, pe numele său real, Laura Petrescu trăiește o poveste de dragostea alături de Ionuț Ghenu. Cu toate că au o relație de cinci ani, ceei doi nu s-au căsătorit și nici nu se grăbesc. Așadar, data exactă a marelui eveniment nu a fost stabilită. Într-un interviu oferit recent, Lora a vorbit despre relația cu iubitul ei, dar și despre momentul când va îmbrăca rochia de mireasă a doua oară. “Se va întâmpla cu siguranţă, însă, nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi. Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi”, a declarat artista.

Lora a spus că a fost cerută în căsătorie de Ghenu, de două ori, iar ambele cereri au luat-o prin surprindere. Mai mult, blondina și iubitul ei se gândesc și la a avea copii cât de curând. „A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy, nu s-a pus în genunchi, că nu avea cum, dar m-a urcat pe mine în bărcuță, undeva la jumătate între Serbia și România, iar eu fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect. Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos!Apoi, m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie. M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă”, a declarat Lora.

Lora și Ghenu, o relație de prietenie transformată într-una de iubire

Prezentatoarea de la Pro tv a povestit că a trecut de la prietenie strânsă la iubire. Cei doi au fost mult timp prieteni, până când au realizat că au sentimente mai intense unul față de celălalt. „Surorile lui, care au fost o parte importantă din povestea noastră, prietenia dintre mine și surorile lui, senzația că ne cunoaștem dintotdeauna și că suntem parte din familie, m-au făcut să-l cunosc mai bine. Aveam o chimie pe care noi nu o conștientizam și a fost cu artificii când am conștientizat-o. A fost o revelație extraordinară”, a mai spus Lora.

Pe lângp cariera de televiziune, blondina visează să își deschidă o afacere împreună cu fratele ei și să își ridică o casă. Dar până atunci, Lora și Ghenu își caută terenul potrivit. În urmă cu doi ani, Lora și-a lansat propria linie de cosmetice, una dintre cremele de față este făcută după rețeta mamei sale, fostă farmacistă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: