Redactia.ro
Home » Monden » Lora, mai suspicioasă ca niciodată. Ionuț Ghenu a fost „taxat” de artistă

Lora, mai suspicioasă ca niciodată. Ionuț Ghenu a fost „taxat” de artistă

GALERIE FOTO (6) Lora, mai suspicioasă ca niciodată

Lora, mai suspicioasă ca niciodată. Celebra artistă a mers într-o escapadă romantică la munte alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu. Însă, un lucru i-a atras atenția Lorei, așa că impresarul a fost „prins” chiar de iubita sa. Ce făcea acesta?

Lora, mai suspicioasă ca niciodată. Ionuț Ghenu a fost „taxat” de artistă

Lora, mai suspicioasă ca niciodată. După divorțul de Dan Badea, Lora și-a găsit liniștea în brațele lui Ionuț Ghenu, fostul iubit al Doiniței Oancea. Cei doi sunt împreună de patru ani, iar sentimentele dintre cei doi sunt mai intense ca niciodată. Doar că, impresarul a fost „taxat”de iubita lui în timp ce se aflau într-o escapadă romantică la munte.

Deși au crezut că o să aibă un weekend minunat și însorit, planurile celor doi au fost date peste cap. Vremea este rece la Brașov, iar Ghenu a avut surpriza de a descoperi că a uitat să-și ia geaca groasă. Astfel, Lora și iubitul ei au mers la shopping. După ce au terminat cumpărăturile, cei doi îndrăgostiți s-au odihnit puțin și au mers la o gustare, timp în care Ionuț a rămas concentrat pe telefon. Suspicioasă, Lora l-a luat la întrebări pe iubitul ei. ” Ce faci, babe?M-ai adus la munte ca să te joci pe telefon?”,i-a spus blondina iubitului ei.

Ionut Ghenu, taxat de Lora

Lora și Ionuț Ghenu s-au logodit în biserică

Ionuț Ghenu și Lora au o poveste de dragoste frumoasă, iar mulți dintre cunoscuții acestora se așteptă ca cei doi să facă marele anunț, acela de a ajuns în fața altarului. În emisiunea Asia Express, a putut fi urmărită dragostea cu năbădăi a celor doi. Blondina este o fire extrem de vulcanică, având un spirit de aventură, în timp ce iubitul eul este calm și calculat. Cu toate astea, ei se completează și trăiesc o poveste de iubire specială.

Artista și-a dezamăgit fanii când le-a spus că nu se gândește momentan la căsătorie, dar a recunoscut că a făcut un pas important în relația lor. Cei doi s-au logodit anul trecut în fața lui Dumnezeu. „Aş spune, dar parcă nu aş spune. Este o treabă foarte serioasă. Se întâmplă lucruri bune. Nu, nu, nu m-am măritat în secret. Suntem logodiţi. Am avut şi în biserică o ceremonie. Asta era. Mi se pare un lucru normal, s-a întâmplat acum foarte mult timp. Este vechea treaba, mai mult de o lună, două. Dar dacă ne vom căsători va fi ceva în secret, ceva restrâns. Noi suntem foarte buni prieteni cu preotul. Am făcut acest lucru pentru că am avut nevoie de o protecţie divină. Nu sunt însărcinată. Este foarte posibil la anul să am mai mult timp pentru asta„, a declarat Lora în cadrul unei emisiuni.

Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului său. La un moment dat, cântăreața a spus că este răsfățată de către Ionuț, acesta surprinzând-o prin gesturi mici atunci când are ocazia. „Mă răsfaţă, mă face să râd, mă face să uit de toate problemele care apar”, a declarat Lora. Celebra artistă a fost căsătorită cu Dan Badea, dar aceștia au divorțat în 2014. Deși blondina a încercat să păstreze aparențele unei despărțiri nedureroase, ulterior, s-a aflat că vedeta ar fi avut un mariaj de coșmar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: