Redactia.ro
Home » Monden » Câţi ani are Lora, celebra cântăreaţă de la noi. E mai mare şi decât Ionuţ Ghenu

Câţi ani are Lora, celebra cântăreaţă de la noi. E mai mare şi decât Ionuţ Ghenu

GALERIE FOTO (7) Lora, Ionut Ghenu, cati ani au

Cântăreața Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de aproape 5 ani. Se iubesc la fel ca în prima zi, mai mult anul acesta se hotărâseră să facă și nunta. Pandemia de coronavirus le-a dat însă planurile peste cap.

Lora și Ionuț Ghenu și-au recunoscut public relația în 2016. Au avut de întâmpinat destule greutăți, dar nimic nu a contat. Cântăreața a trecut printr-un divorț dureros, iar cel care i-a fost aproape necondiționat a fost Ghenu. Au luptat pentru dragostea lor și acum sunt mai fericiți ca niciodată. Au fost momente când gurile rele au spus că diferența de vârstă dintre ei ar putea conta. Lora are 38 de ani și este cu trei ani mai mare decât iubitul ei. Ca și în cazul altor cupluri celebre, acest lucru nu a contat absolut deloc. În 2018 au făcut un pas important în relația lor. S-au logodit în fața lui Dumnezeu. Cântăreața a recunoscut în mai multe interviuri, că a fost cerută de soție de mai multe ori.

„Este o treabă foarte serioasă. Se întâmplă lucruri bune. Suntem logodiţi. Am avut şi în biserică o ceremonie. Dar dacă ne vom căsători va fi ceva în secret, ceva restrâns”, a declarat Lora, la un post TV.

Lora și iubitul ei, 5 luni în Bali

Lora și Ghenu au avut parte anul acesta de o vacanță de vis. Inițial plecaseră într-o scurtă vacanță în Bali, care s-a prelungit din cauza epidemiei de coronavirus. Au încercat de mai multe ori să vină în România, dar au fost obligați să rămână în izolare. Chiar dacă s-au bucurat de un peisaj de vis și mulți ar putea să-i invidieze, cei doi au spus că au suferit crize de anxietate din cauza situației. În luna iulie Lora și Ionuț Ghenu au reușit să revină în România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: