Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de fostul soț al cântăreței Lora! Viața i s-a schimbat complet de la divorț

Ce s-a ales de fostul soț al cântăreței Lora! Viața i s-a schimbat complet de la divorț

GALERIE FOTO (5) Dan Badea și Lora

Actorul Dan Badea a reușit să treacă peste divorțul de Lora. Cei doi au divorțat în 2014, după ce amândoi au căzut de comun acord că cel mai bine ar fi să meargă pe drumuri diferite.

La șase ani de la divorț, Dan Badea și-a creat o familie frumoasă, alături de Mădălina Badea și fiul lor Arias.

Ce s-a ales de fostul soț al cântăreței Lora! Viața i s-a schimbat complet de la divorț

După o căsnicie eșuată cu artista Lora, Dan Badea, în vârstă de 44 de ani a reușit să își întemeieze o familie alături de Mădălina și de Arias.

Actorul de comedie trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de actuala lui soție și fiul lor.Badea a povestit recent despre familia sa și despre faptul că Arias îi aduce bucurie în viața în fiecare zi. „Ne simțim cu adevărat împliniți acum. Nu simțim că ne lipsește ceva din viața de cuplu. Vacanțele care ne plac mult acum le vom face împreună cu Arias.”, a spus acesta.

Dan Badea nu este la prima căsătorie. În anul 2012, actrul s-a căsătorit cu Lora. Cei doi au avut o nuntă ca în povești, dar se pare că iubirea dintre cei doi nu a durat mult. La doi ani de la căsătorie, Lora și Dan Badea au divorțat.

Lora, către Dan Badea: „Foarte urât din partea ta”

După ce doi au divorțat s-a zvonit că motivul despărțirii dintre cei doi ar fi faptul că vedeta l-ar fi înșelat. Deși prezentatorul a ieșit în public și a spus că nu este adevărat, după ce a cerut-o în căsătorie pe Mădălina, actorul a făcut o afirmație șocantă. Indignată fiind de spusele fostului soț, Lora a reacționat.

De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat„, a spus Lora la „Dincolo de aparenţe”.

În prezent, Lora este împreună de ani buni cu managerul ei, Ionuț Ghenu trăind o adevărată poveste de dragoste.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: