Redactia.ro
Home » Monden » Lora, dezvăluiri dezarmante din timpul mariajului cu Dan Badea

Lora, dezvăluiri dezarmante din timpul mariajului cu Dan Badea

Au divorțat în 2014 și au părăsit cabinetului avocatului de divorț ținându-se de mână. Toți i-au admirat și au crezut că relația lor s-a încheiat în termeni amicali, dar iată că adevărul este altul. La mai aproape șase ani de la acel moment, Lora pune punctul pe „i” și spune că în relația lor a avut loc chiar și violență domestică.

Lora, dezvăluiri dezarmante după divorț

Se pregătește să-și întemeieze o familie cu Ionuț Ghenu, însă nu poate uita umilința prin care a trecut în mariajul cu Dan Badea. Artista recunoaște că-n relația cu comediantul se ajunsese la violență fizică. „O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ăla, clar ai iubit o proiecţie. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic”, spune Lora.

Artista nici nu mai vrea să audă de fostul soț

Deși totul părea amical, iar cei doi s-au mai întâlnit și după divorț, relația dintre ei a rămas tensionată. Lora a mărturisit că nu-și mai dorește să aibă nimic de-a face cu Dan Badea. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, a povestit Lora la emisiunea „Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini