Redactia.ro
Home » Monden » Lora a plâns în direct. Ce a emoționat-o până la lacrimi pe iubita lui Ionuț Ghenu

Lora a plâns în direct. Ce a emoționat-o până la lacrimi pe iubita lui Ionuț Ghenu

GALERIE FOTO (5) Lora

Lora a plâns în direct. Lora a surprins pe toată lumea după ce a izbucnit în lacrimi chiar în emisiunea pe care o prezintă alături de Cove. Blondina nu și-a mai putut controla emoțiile și a izbucnit în plâns, în direct. Care a fost motivul pentru care Lora a început să plângă?

Lora a plâns în direct. Ce a emoționat-o până la lacrimi pe iubita lui Ionuț Ghenu

Lora a plâns în direct. Lora este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. De-a lungul anilor, blondina a reușit să se facă plăcută, iar vocea sa inconfundabilă este ascultată și de oamenii din străinătate. În prezent, veddeta se poate declara o femeie împlinită, având o carieră de succes și un iubit minunat. Aceasta trăiește o poveste de dragoste alături de Ionuț Ghenu. Cei doi îndrăgostiți au surprins pe toată lumea după ce Ghenu a cerut-o în căsătorie pe artistă. Fanii artistei știu deja că Lora este foarte sensibilă, chiar dacă în unele situații este extrem de puternică. Lora este afectată în continuare de pierderea mamei sale, cea care a murit în luna ianuarie 2020.

Luni, susținătorii ei au văzut-o pe Lora în lacrimi, chiar în direct. Invitată în platou, Oana Sîrbu cântă o piesă de iubire cu versuri emoționante. Astfel, Lora nu s-a putut abține și a început să plângă, fiind copleșită de melodia romantică. Mai mult, vedeta a mărturisit că ar fi onorată să cânte melodia „Te iubeam” alături de Oana Sîrbu. „Este superbă. Mi se pare una dintre cele mai frumoase”, a spus Lora despre melodia Oanei Sîrbu.

Lora a plans in direct

Mama Lorei s-a stins din viață în urmă cu un an

Pe 26 ianuarie 2020, Lora și-a pierdut mama, care se lupta de ani de zile cu cancerul. În 2013, mama Lorei s-a operat pentru prima dată la Iași, unde a făcut șase ședințe de chimioterapie. În 2014, a suferit o operație la nivelul sânilor la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul. „Pe 26 ianuarie 2021, vedeta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, fiind în continuare afectată de pierderea mamei sale. 26 ianuarie 2020 a fost cea mai grea zi din viaţa mea, dar astăzi, 26 ianuarie 2021 mă voi lăsa încărcată de energia voastră bună şi îmi voi imagina că mama este undeva în rai şi se uită la emisiune. Te voi iubi mereu, mama! 🖤❤ #unanfaramama”, a scris cântăreaţa pe Facebook.

Fanii care sunt alături de ea în orice momente, i-au scris imediat la postare, încurajând-o să meargă mai departe. „Mi-am amintit azi în timpul live-ului. Te văzusem un pic nervoasă, apoi m-am uitat pe Instagram şi am văzut că s-a întâmplat undeva în jurul acestei date! Suntem alături de tine, aşa moral, cum se poate. Eşti un exemplu de forţă! Trebuie să fii bine, în cinstea şi memoria ei!”, au fost mesajele fanilor sai.

Cu toate astea, Lora are sprijinul iubitului ei, care este alături de ea și o ajută să meargă mai departe de fiecare dată. După atâta timp, vedeta a surprins când a anunțat că este pregătită să facă pasul cel mare. Teama ei cea mare a fost că, odată căsătoriți, relația lor să aibă suferit, așa cum s-a întâmplat în prima sa căsnicie, cu Dan Badea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: