Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Adela Popescu despre plecarea lui Cove: „Viața merge mai departe”

Ce spune Adela Popescu despre plecarea lui Cove: „Viața merge mai departe”

GALERIE FOTO (2) Ce spune Adela Popescu despre plecarea lui Cove

Ce spune Adela Popescu despre plecarea lui Cove. Au fost colegi de platou atâția ani, dar a venit momentul ca celebrul prezentator Cove să părăsească trustul PRO TV. Adela Popescu s-a reîntors la Vorbește lumea, dar pe lângă bucuria că a revenit în fața micilor ecrane, blondina a primit vestea tristă că omul alături de care a împărtășit atâtea momente emoționante, va pleca. Cum a reacționat Adela Popescu când a aflat că vedeta tv va părăsit emisiunea?

Ce spune Adela Popescu despre plecarea lui Cove: „Viața merge mai departe”

Ce spune Adela Popescu despre plecarea lui Cove. După o pauză de câteva luni, Adela Popescu s-a întors luni, 30 august, în fața telespectatorilor. Vedeta s-a reîntors la Vorbește lumea, dar fanii emisiunii au primit o veste tristă. Cove a anunțat că nu va mai prezrnta show-ul de la Pro tv.

Blondina este foarte fericită că și-a reluat munca, declarând că nu își face griji pentru copiii ei.„Nu-mi imaginam că ziua asta o să vină atât de repede, dar iată-mă aici servindu-mi cafeaua alături de voi și de colegii mei dragi. Îmi amintesc ca ieri de ultima emisie din ianuarie, atunci am hotărât să mă retrag, a fost o perioadă minunată, am stat alături de copii. Știu că pare un gest inconștient întoarcerea mea atât de devreme aici, trebuie să știți că am un soț care mă iubește foarte mult, o mamaie care a fost alături de noi de când am născut primul bebeluș”, a declarat prezentatoarea în prima ediție din noul sezon al emisunii „Vorbește lumea”.

Ei bine, întoarcea Adelei a venit cu noi surprize pentru public. Vedeta va prezenta noul sezon al emisiunii alături de o nouă echipă. „Faptele mari nu se fac de unul singur, ele se întâmplă atunci când mai mulți oameni se întâmplă”, a mai spus Adela Popescu.

În ceea ce-l privește pe Cove, acesta a spus că nu va mai prezenta emisiunea Vorbește lumea, alături de Adela. Vizibil emoționată, soția lui Radu Vâlcan a transmis un mesaj referitor la plecarea colegului său. „Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove! Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun”, a declarat Adela.

Adela si Cove

Cove pleacă de la PRO TV

După numeroase schimbări la emisiunea Vorbește lumea, Cove a hotărât să-și dea demisia. Acesta a anunțat că nu va mai face parte din proiect. „Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a spus Cove.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: