Redactia.ro
Home » TV » Ei sunt noii prezentatori de la Vorbește Lumea, alături de Adela Popescu. Schimbare uriașă după plecarea lui Cove!

Ei sunt noii prezentatori de la Vorbește Lumea, alături de Adela Popescu. Schimbare uriașă după plecarea lui Cove!

Schimbări uriașe la Pro Tv, acolo unde emisiunea Vorbește Lumea are noi prezentatori! A revenit Adela Popescu, dar a plecat Cove! Însă în platou și-au făcut apariția noi prezentatori! Este vorba de doi oameni de radio, care au reușit să aducă zâmbetul pe buze multori români, chiar și în cele mai ploioase zile!

Începând din 30 august, Adela Popescu s-a întors în platoul Vorbeşte Lumea de la Pro Tv, după ce la începutul anului s-a retras temporar din emisiune pentru a aduce pe lume al treilea copil al cuplului pe care îl formează cu Radu Vâlcan!

Noii prezentatori Vorbește Lumea, alături de Adela Popescu

Cu toate acestea, prezentatoarea nu rămâne singură, ci au apărut în peisaj noii prezentatori! Este vorba de Shurubel și Bogdan Ciudoiu, doi prezentatori extrem de apreciați de ascultătorii de radio, mai ales că au prezentat în aceeași formulă matinalul de la Virgin Radio până acum câteva luni.

Noul sezon al Vorbeşte Lumea început luni, 30 august, de la ora 10.30, ora la care se va difuza de acum înainte emisiunea. Vestea că Adela Popescu revine la Vorbește Lumea a făcut-o chiar îndrăgita artistă.

”Dragii mei, nu mă aşteptam să vă dau aşa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la Vorbeşte Lumea, de la 10:30. Ştiu deja că voi avea emoţii să fim împreună, aşa că sper să-mi fiţi aproape şi să vedeţi ce v-am pregătit alături de colegii mei.

Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineaţă, mamaie să îl supravegheze pe bebeluş, iar copiii să picteze la grădiniţă, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbeşte Lumea”, a declarat de curând Adela Popescu.

Shurubel și Bogdan Ciudoiu, la Vorbește Lumea

Și chiar pagina oficială Pro TV a făcut anunțul despre cine sunt noii prezentatori de la Vorbește Lumea, alături de Adela Popescu.

„Shurubel și Bogdan Ciudoiu sunt alături de Adela, toamna aceasta, la «Vorbește lumea»! Echipa îți aduce din nou dimineți pline de distracție şi voie bună. Suntem tare, tare bucuroşi să ne revedem cu Adela şi le urăm «Bun venit!» lui Bogdan şi Shurubel”, este mesajul publicat pe paginile de Facebook și de Instagram ale emisiunii de la Pro TV.

Cei doi oameni de radio s-au alăturat echipei „Vorbește lumea”, vor apărea de luni până vineri, de la ora 10.30, pe micul ecran alături de Adela Popescu.

Shurubel (33 de ani), pe numele său din buletin Andrei Lăcătuș, și Bogdan Ciudoiu (33 ani) sunt noii colegi de platou ai Adelei Popescu.

Atât Shurubel, cât și Bogdan au o experiență îndelungată în radio, unde au prezentat mai multe emisiune, chiar și împreună, așa cum au făcut emisiuni la Virgin Radio.
„Mă bucur foarte tare că sunt aici. Pentru mine este prima dată când lucrez la o producție de anvergura asta.

Voi, cei de acasă, nu vă dați seama sigur, dar mi-ar plăcea să trăiți măcar o dată ceea ce trăiesc eu în momentul ăsta. Să vedeți echipa din spate, tot ce se întâmplă aici, câtă producție intră în ceea ce vedeți zi de zi”, a declarat Shurubel, luni, 30 august, în direct, la PRO TV.

Cove, după şase ani la Vorbeşte Lumea

Gabriel Coveşeanu sau Cove, cum îl știe toată lumea, a prezentat Vorbeştea Lumea din septembrie 2015, înlocuindu-l la aceea vreme pe Răzvan Fodor. Cove a renunțat la emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV, după șase ani în care a prezentat emisiunea alături de Adela Popescu și nu numai.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră și sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu astăzi, când vă anunț că începând de luni nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii «Vorbește lumea».

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la Teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a precizat Cove.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: