Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu a împlinit 34 de ani. Ce mesaj i-a transmis Radu Vâlcan soției sale

Adela Popescu a împlinit 34 de ani. Ce mesaj i-a transmis Radu Vâlcan soției sale

Adela Popescu a implinit 34 de ani

Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea, Adela Popescu a împlinit vârsta de 34 de ani și a avut parte de nenumărate surprize. Atât de tare s-a emoționat, încât a izbucnit în lacrimi la TV. Ce supriză i-a dăruit soțul său, Radu Vâlcan?

Adela Popescu a împlinit 34 de ani. Ce mesaj i-a transmis Radu Vâlcan soției sale

Artista Adela Popescu a împlinit joi, 8 octombrie 34 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, aceasta a fost sărbătorită de colegii săi de la Pro Tv. De asemenea, soțul său, actorul Radu Vâlcan i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă. „Iubire, ce să mai zic… În afară de faptul că fară tine n-aș fi eu, te iubesc și te și ador! La mulți ani, dragostea mea!”, i-a scris acesta pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini cu cei doi.

Adela Popescu a primit o surpriză din partea celei mai bune prietene

Totuși, surpriza cea mare a venit partea prieteni sale cele mai bune, Adelina Chivu. Adela și soția fotbalistului Cristi Chivu se cunosc de foarte mulți ani, motiv pentru care aceasta a ținut să-i transmită un mesaj prieteni sale. În timpul intervenției, Adelina a vorbit despre momentele de la începutul prieteniei cu Adela, moment în care actrița nu și-a putut stăpâni lacrimile.
Ne cunoaștem de 13, 14 ani. Am devenit prietene în câteva ore. Adela a fost printre puținele mele prietene care a fost alături de mine la toate evenimentele importante. A fost cu mine inclusiv când m-a cerut Cristi de soție, era în camera de alături. Ea a fost alături de mine și la nașterea fetițelor și la botez‘, a transmis Adelina Chivu.

Mai mult, Adelina Chivu a ținut să-i mulțumească prieteni sale pentru că a reușit să mențină relația dintre ele stabilă. „O relație de prietenie e ca orice relație, cu bune și cu rele. Ea a fost cea care tot timpul a rezolvat orice perioadă de criză a relației noastre, să zic așa. Îi mulțumesc‘, i-a mai transmis Adelina Chivu prietenei sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: