Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu a născut! Prezentatoarea și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară

Adela Popescu a născut! Prezentatoarea și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devnit părinți pentru a treia oară! Cei doi sunt în culmea fericirii datorită venirii pe lume celui de-al treilea copil. Și de această dată cei doi prezentatori sunt părinți de băiat.

Adela Popescu a născut!

Adela Popescu a născut astăzi! Vedeta trăiește una dintre cele mai frumoase zile din viața ei după ce după nouă luni de sarcină își strînge în brațe cel de-al treilea băiețel. Fanii au așteptat cu sufletul la gură acest moment și se bucură din plin pentru venirea pe lume al mezinului familiei Vâlcan.

Uraaaaa! 🎉🎉🎉🎉
S-a infaptuit!
Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite. :)))
Si face! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg si s-a nascut dupa o agonie de aproape patru ore.
Eu nu ma mai satur sa il pup, sa il miros si sa ii povestesc despre nazdravanii de fratiori ce il asteapta acasa.
Tati a avut si el voie sa ne viziteze 20 de minute cat sa ne bucuram impreuna, ca si de data asta, la nasterea lui, la fel ca a fratiorilor, ploua. ❤️
Ps: Anca Sultan, ne-a iesit si de data asta. Multumesc!
Ps.2: Pentru ca este un subiect de interes, la maternitatea la care am nascut eu, tatii au voie la vizita 20 min, in intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinarii anti covid.„, a fost mesajul publicat de Adela Popescu pe pagina sa de instagram.

Care au fost temerile lui Radu Vâlcan înainte de naștere

Adela Popescu l-a dat în vileag pe Radu Vâlcan! Vedeta le-a povestit internauților că prezentatorul a fost foarte stresat încă cu mult dinaintea nașterii celui de-al treilea copil. Radu Vâlcan a însoțit-o pe Adela la toate vizitele la medic și a fost mereu cu sufletul la gură. Prezentatoarea le-a spus în detaliu ce griji avea Radu la ultimele vizite la medic, deși cei doi au mai trecut deja de două ori prin această experiență.

Și pentru ca astazi aveam programare din nou la medic, pe lista intrebarilor Radu mi-a subliniat trei: daca nasc in masina, in drum spre maternitate, el ce face? 😳, pentru ca la ultima ecografie bebelusul se juca cu cordonul ombilical, exista riscul sa il rupa? 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳, daca ajungem in timp util, sa spunem, are voie sa stea pe hol in timpul nasterii? Mi-a fost jena sa ii adresez intrebarile astea doamnei doctor @dr_anca_sultan , m-am limitat doar la a afla daca totul este bine. 🙂 Si este. ❤️ Stiu, stiu ca esti emotionat si ca perioada asta e foarte incarcata. Dar eu sunt alaturi de tine si cand iti este greu, bazeaza-te pe mine. Sunt aici sa te sustin. 😡😡😡 @raduvalcan„, a fost mesajul Adelei Popescu transmis urmăritorilor de pe instagram.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: