Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu a șocat pe toată lumea când a vorbit despre asta. „Zile întregi am umblat cu varza în sutien”

Adela Popescu a șocat pe toată lumea când a vorbit despre asta. „Zile întregi am umblat cu varza în sutien”

GALERIE FOTO (2)

Adela Popescu este una dintre cele mai iubite vedete din spațiul monden românesc. Este o prezență plăcută, atât ea cât și soțul ei Radu Vâlcan. Cei doi nu se sfiesc să vorbească lucruri pesrsonale cu internauții și să le povestească peripețiile lor de zi cu zi.

De ce purta Adela Popescu varză în sutien

Cu ocazia zile în care Adela Popescu a mers la spital să aducă pe lume primul copil, aceasta a scris un mesaj urmăritorilor ei prin care și-a exprimat emoția pe care o simte, gândindu-se nostalgic că în urmă cu cinci ani în acea zi a dat naștere primului ei copil.

Adela Popescu nu se sfiește să împartă sfaturi cu urmăritorii ei și le-a povestit faptul că ea mult timp a purtat varză în sutien pentru a nu mai avea sânii iflamați de la alăptat. Ea susține că varza este foarte cunoscută pentru efectul ei antiinflamator.

IN NOAPTEA ASTA, ACUM CINCI ANI, DUPA O PLOAIE SANATOASA, PLECAM SPRE MATERNITATE. PE 11.06, LA 11:06, IMI INTALNEAM MAREA DRAGOSTE. PE ALEXANDRU. AM NISTE EMOTII DIFERITE ANUL ACESTA… TOT PLOAIE, TOT IN ASTEPTARE, TOT BAIETEL… Sigur ca am scormonit putin prin pozele din telefon facute atunci si am facut o selectie si pentru voi. Asadar: 1. Ultima poza cu burtica inainte sa nasc. 2. Cirese mancam si atunci :)3. In spital, la scurt timp dupa nastere 4. Prima zi acasa. O celebram cum se cuvine, cu un serial ( The good wife) si ceva dulce. 😅 V-am zis ca sunt multe similitudini. 🙂 5. Tati, @raduvalcan, in acomodare 🙂 6. Cea mai sexi fotografie a mea. Zile intregi am umblat cu varza in sutien. Mi se angorjau des sanii, iar varza este recunoscuta pentru efectele ei in lupta cu inflamatiile. Sa n-aud comentarii! :))) 7. Seara, la un prosecco, in gradina noastra, obositi, dar fericiti. De cele mai multe ori eram doar obositi. 🙂 8. Te iubesc, dragostea mea! ❤️„, a povestit Adela Popescu pe instagram.

sursa foto: instagram

Cum a petrecut Adela Popescu de ziua fiului ei cel mare

Cu toate că din moment în moment se pregătește să nască, Adela Popescu și Radu Vâlcan i-au serbat aniversarea fiului lor cel mare Alexandru. Acesta a împlinit cinci anișori și părinții lui i-au organizat o petrecere pe care acesta și-o dorea cu ardoare.

5 ani! Tare important pragul acesta pentru Alexandru. De la 4 ani, numara lunile, zilele, pana la aceasta aniversare. A stiut exact ca vrea sa faca petrecerea, i-a fost foarte clar pe cine sa aiba alaturi-a facut singur lista invitatilor si nu a acceptat nimic in plus, nimic in minus, ce tort, ce baloane, cum sa se imbrace, quiche-ul sa fie cu spanac si pizza neaparat marquerita. Ce sa mai, avem baiat mare si cu personalitate. Iar asta nu poate decat sa ne bucure peste masura. Si asa fericit ca astazi nu l-am vazut niciodata. Cine zice ca a fi in centrul atentiei nu e important, cred ca se insala. Toti avem nevoie sa fim Centrul Universului din cand in cand, nu? @raduvalcan„, a scris Adela Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: