Redactia.ro
Home » Știri » Adela Popescu a spus care este rezultatul testului pentru coronavirus, după ce a lipsit de la „Vorbește lumea”

Adela Popescu a spus care este rezultatul testului pentru coronavirus, după ce a lipsit de la „Vorbește lumea”

Adela Popescu

Adela Popescu a stârnit panică printre fanii emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, după ce ieri nu a participat la emisiune. Vedeta a făcut lumină, după ce unii au comentat că are coronavirus și de aceea lipsește. Prezentatoarea a vorbit despre rezultatul tetsului dar și despre problemele de sănătate care o macină.

Adela Popescu are probleme de sănătate

Cea care prezintă, alături de Cove, emisiunea „Vorbește lumea”, a lipsit ieri din cadrul acesteia, iar fanii au arătat semne de îngrijorare, mai ales că acest lucru nu s-a mai înatâmplat încă de la prima ediție și până acum.

Adela Popescu a povestit astăzi, tot în cadrul show-ului de la Pro TV că s-a simțit foarte rău în ultimul timp, din cauza unei inflamații a tubului digestiv. Starea ei este destul de gravă, așa că este posibil să fie chiar operată de urgență.

De 4 zile mă durea stomacul foarte tare, undeva în partea dreaptă. Pe la 3 dimineața, durerea a crescut tare, așa că am ajuns de urgență la spital. Este vorba despre o inflamație a tubului sau a peretului digestiv. Nu știu exact. Mi se administrează antibiotic, vedem până diseară cum stau lucrurile. Probabil o să am o medicație acasă. Medicii speră să nu fie nevoie de o intervenție medicală”, a explicat vedeta în cadrul emisiunii.

Adela Popescu, rezultatul testului pentru coronavirus

Acum devenită deja procedură standard, testarea pentru coronavirus a fost aplicată inclusiv pentru Adela Popescu. Prezentatoarea a fost testată pentru a se vedea dacă are virusul în corp, iar rezultatul a fost negativ.

Vreau să vă spun ceva. Am făcut și testul COVID. Protocolul cere să faci și testul pentru COVID, înainte de alte investigații. A ieșit negativ. Aș vrea să ne liniștim în privința asta. Deci dacă la mine a ieșit negativ, și la tine ar ieși la fel. Stai liniștit” , i-a explicat Adela Popescu lui Cove.

De asemenea, în cadrul emisiunii de miercuri și Cove a spus că se va testa pentru COVID-19, pentru a elimina orice suspiciuni de infecție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: