Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, absentă astăzi de la „Vorbește lumea”. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea

Adela Popescu, absentă astăzi de la „Vorbește lumea”. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea

Spectatorii emisiunii „Vorbește lumea” au avut parte astăzi de o surpriză neașteptată. La puțin timp după ce a revenit pe micile ecrane, Adela Popescu a absentat de pe platourile de filmare. Colegii săi Șurubel și Bogdan i-au simțit lipsa și au explicat publicului care sunt motivele pentru care prezentatoarea nu i-a încântat astăzi cu prezența sa. 

Adela Popescu, absentă astăzi de la „Vorbește lumea”

Adela Popescu se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din țara noastră, așa că publicul este mereu dornic să fie la curent cu cele mai importante evenimente din viața sa. Pe lângă cariera de pe micile ecrane de succes, vedeta este o soție și o mămică fericită și mândră. Ea și Radu Vâlcam au o familie deosebit de frumoasă, fapt pentru care sunt foarte iubiți de oameni.

La începutul acestui an, Adela a anunțat cu multă bucurie în suflet că va deveni din nou mămică. A preferat să de retragă de pe platourile de filmare „Vorbește lumea”, totul pentru a se asigura că nașterea micuțului său va decurge în cele mai sigure condiții.

După naștere, prezentatoarea a revenit mai repede decât ne-am aștepta. Fanii s-au bucurat nespus să o vadă din nou pe micile ecrane, iar ea a putut să le aducă din nou zâmbetul pe buze, după cum a făcut-o până acum.

Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea

Astăzi însă, Adela Popescu nu a fost prezentă pe platourile de filmare „Vorbește lumea”. Se pare că se confruntă cu o problemă de sănătate, care a împiedicat-o să ajungă în fața spectatorilor săi. Colegii săi Șurubel și Bogdan i-au transmis gândurile lor bune, explicând, de asemenea, oamenilor ce s-a întâmplat cu prezentatoarea lor preferată.

„Adela nu s-a simțit astăzi bine și lipsește. Are scutire medicală ca la școală, știți voi. Așteptăm cu nerăbdare mesajele de încurajare de la voi”, a spus Șurubel, luni dimineață, la ProTV.

Bineînțeles, cei doi prezentatori și-au exprimat dorința ca Adela Popescu să revină cât mai repede alături de ei. Pentru moment, nu este clar ce s-a întâmplat cu aceasta sau dacă problemele întâmpinate o vor împiedica să apară pe micile ecrane pentru mai mult timp.

„Adela are scutire medicală, nu se simte bine. Abia așteptăm să fim în formulă completă”, a mai spus Bogdan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: