Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, atac de panică în avion. De la ce a pornit totul

Adela Popescu, atac de panică în avion. De la ce a pornit totul

GALERIE FOTO (2) Adela Popescu, atac de panică în avion

Adela Popescu, atac de panică în avion. Actrița a împlinit 35 de ani, iar cu această ocazie a plecat cu Radu Vâlcan într-o escapadă la Roma. Cu toate astea, Adela Popescu a făcut atac de panică în avion. Aeronava în care se afla a aterizat de urgență!Care a fost motivul?

Adela Popescu, atac de panică în avion. De la ce a pornit totul

Adela Popescu, atac de panică în avion. Vedeta a spus de multe ori că îi este teamă să călătorească cu avion, dar sâmbătă, Adela și-a făcut curaj și s-a îmbarcat împreună cu soțul ei pentru a petrece câteva zile la Roma. Cei doi abia așteptau să se aibă parte de o vacanță și să se bucure de frumusețile Italiei. Din păcate, actrița a avut parte de un moment de panică după ce aeronava a trebuit să aterizeze de urgență.

Avionul în care se aflau cei doi soți a aterizat de urgență după ce o persoană s-a confruntat cu probleme medicale. Adela Popescu a făcut un atac de panică, motiv pentru care a decis să nu mai călătorească cu avionul respectiv. „Nu, nu am mai ajuns la Roma. La o oră după decolare, din cauza unei urgențe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport. Voi știți că mie îmi e frică să zbor iar starea de panică provocată de ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să cobor din avion.”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Deși Radu Vâlcan a încercat să-i explice soției sale că vor ajunge în siguranță la Roma, Adela nici nu a vrut să audă. Prezentatoarea tv a făcut un atac de panică și a preferat să se întoarce acasă. Adela Popescu este fericită că a luat această decizie, ținând cont de anumite frici legate de zborul cu avionul. Cei doi au preferat să transforme seara într-o cină romantică în propria locuință. „Sigur că Radu a încercat să îmi explice că persoana cu probleme e pe mâini bune acum, că nu e vorba de nicio defecțiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip să mă convingă. Probabil am facut un atac de panică și toate îmi păreau „semne”.

Adela si Radu

Cei care ați trecut printr-unul știți probabil cum deformează realitatea. În fine… am ajuns acasă, am comandat mâncare italienească, prosecco și aproape am pupat pământul că sunt în siguranță. Acum, întrebarea mea e, voi ce ați fi făcut? V-ați fi continuat zborul sau ați fi coborât?”, a mai zis vedeta.

Adela Popescu a avut COVID-19

Luna trecută, la câteva zile după ce a revenit pe micile ecrane, Adela Popescu a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta a stat în izolare la domiciliu și nu a avut simptome grave. Ulterior, Radu Vâlcan și mezinul familiei, Adrian, au fost și ei testați cu COVID-19.

Cei doi băieți mai mari ai actriței au locuit împreună cu bunicii până când Adela, Radu și Adrian s-au vindecat. „Nu sunt însărcinată. Ieri m-am simțit rău, mi-am făcut un test rapid și am ieșit pozitivă. Am făcut apoi un PCR și a confirmat și el acest lucru. E ceva oribil! Eu nu m-am vaccinat pentru că doctorii mi-au zis să nu o fac în sarcină, acum am început să mă informez și urma să mă vaccinez’, a spus Adela Popescu, în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: